Kismamák, akik ch diétán vagytok, leírnátok egy napi étkezéseteket?
Hú, de rég volt. :)))
Na lássuk...
Reggelire másfél szelet barna kenyér, rajta ujjnyi vastag szelet sajt, meg toronymagas sonkakupacok és egy egész zöldpaprika.
Tízóraira 2 deci kakaó 1-1 kiskanál xilittel és kakaóporral. Vagy 3 szem korpovit szerű keksz natúr joghurttal.
Ebédre gondosan kiporciózott főtt kaja, aminek NEM krumpli, tészta vagy rizs az alapja. Értsd: a paprikáskrumplit, a rizseshúst és a mákos tésztát érdemes elfelejtened. Lehet sült hús zöldségkörettel. Rakott húsos-barnarizses zöldség, zöldséglevesek, töltött káposzta, ami eszedbe jut.
Uzsira egy kisebb alma. Vagy egy narancs. Vagy egy gombóc citromfagyi az óvodából hazafelé a gyerekekkel, de jobb, ha a tölcsért meghagyod.
Vacsira megintcsak 1-2 pici szelet barna kenyér felvágottal, sajttal, tojással, soksok zöldséggel.
Nassolni lehet egy kocka sokszázalékos csokit. Egy marék epret. Egy virslit. Hát így. ;)
Kitartás, belejössz. Roppant karcsú lettem, mire szülni mentem. :D
U.i: a minél kevésbé feldolgozott kaja jobb.
Értsd: A roppanósra főtt zöldség jobb a krémlevesnél, mert lassabban emészted meg, és kevésbé dobja meg a cukrodat.
Ugyanez krumplival: a főtt krumpli jobb, mint a püré. A kenyér jobb, mint a pirítós. A friss gyümölcs mértékkel okés, a gyümölcslevek felejtősek.
Köszönöm, hogy leírtad nekem!
Bízom benne, hogy hamar belejövök... Csak ötletek kellenek, mert félek erre a pár variációra hamar ráunok. Persze követem a diétát, csak nem szeretném rosszul, kínszenvedésként megélni. Próbálnék változatosan táplálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!