Progeszteron hiány esetén, aki gyógyszert kapott, az otthon maradt táppénzen?
Ma voltam orvosnál, megállapította a terhességet.
Ultrahangon minden rendben, de barnás pecsételés miatt progeszteront írt fel. (Nagyjából 5 hétig kell majd szednem)
Ilyenkor titeket az orvos kiírt táppénzre?
Engem nem. De mióta orvosnál voltam eléggé érzékeny a hasam, nem görcsöl, de időnket bele bele hasít egy kis enyhe fájdalom, szurkolódás szerűen.
Aggódom! :(
A vizsgálat óta egyre nagyobb a mennyisége, aggódom. Gondolom, ahogy jól megnyomkodott az eddig felhalmozódott mennyiség most gyorsabban távozik.
Ez meddig normális?
Menjek vissza és kérjem, hogy vegyenek fel táppénzre? Kell a pihenés?
Én otthon maradnék a helyedben. Ha azt érzed úgy jobb lenne akkor írasd ki magad!!!
És azért hívd fel a nőgyogyaszt is hogy nagyobb mennyiség folyik.
Köszönöm, hogy támogattok! Néha az ember annyira bizonytalan... szüksége van egy kis támogatásra, hogy a helyes úton haladjon tovább! Köszönöm szépen!
Telefonálok az orvosnak!
A héten alapból itthon vagyok táppénzen betegség miatt. Azt mondta várjam ki a hétvégét. Hívjam jövő héten hét elején. Ha gond lenne, akkor hétvégén menjek ügyeletre.
:(
A lényeg hogy ne idegeskedj nem lesz semmi baj! :)
Hétfőn majd a háziorvost hívd először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!