Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Otthon maradtok egész nap...

Otthon maradtok egész nap azért mert szoktatok hányni?

Figyelt kérdés
8 hetes vagyok és van, hogy váratlanul lep meg a róka. Folyton rosszul vagyok, de sosem tudom mikor fogok hányni. Eddig még csak itthon ért utol, de már lassan félek boltba is lemenni, nehogy emberek előtt dobjam ki a taccsot.
2021. nov. 6. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Emetofóbiásként megkérnélek, hogy ne mászkálj így boltba… ezt a pár hetet kibírod, neked is és az embertársaidnak is jobb.
2021. nov. 6. 13:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én dolgozni jártam be ugyanilyen állapotban, nem volt opció, hogy ne menjek. Párszor ki kellett szaladnom a mosdóba nap közben, de baj végül nem történt, sőt, a kollégák észre sem vették, hogy babát várok, meglepődtek a 12. heti UH után, amikor bejelentettem nekik is.

De azért hacsak nem volt muszáj, én próbáltam nem menni sehová. Nem ebben a pár hétben szerveztem le életem nagy kalandjait :D

2021. nov. 6. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem mentem sehova, pláne boltba nem, mert az élelmiszer látványától is hánytam. De én rengeteget hánytam. Ha neked nem ilyen durva akkor menjél.
2021. nov. 6. 13:58
 4/9 A kérdező kommentje:

Én sem szeretek menni sehova.

Direkt nem is megyek, csak ha néha kell, akkor reménykedem, hogy nem akkor kap el a róka.

Első, ha lehet otthon maradok, hányni meg nem jókedvemből hányok.

2021. nov. 6. 13:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ugyan nem hánytam végül, csak egyszer (autóban), de egész nap émelyegtem a 24. hétig, és mindig csak egy zacskóval a zsebemben mertem elindulni. :) Mondjuk home office-ban dolgoztam már akkor is, szóval ezzel mákom volt, egyébként nem tudom, mit csináltam volna.
2021. nov. 6. 14:01
 6/9 A kérdező kommentje:

Én nem dolgozok most hála a jó égnek.

Igen, a zacsi nálam is van, de rém ciki lenne még így is. Mivel még pocim sincs, biztos azt gondolnák, hogy valami részeg vagyok:D

2021. nov. 6. 14:02
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
ha sokat hánysz,hagyad párodra és családra kimenetelt
2021. nov. 6. 14:14
 8/9 anonim ***** válasza:
71%

Igen, mentem dolgozni. Mondjuk nem hánytam megállás nélkül, csak reggel indulás előtt, és föleg délután-estefelé. A munkahelyen csak 2-3 alkalommal, gyorsan elmentem a mosdóba, amúgy nem is jött rá senki.

De egyébként egész nap émelyegtem, csak nem annyira, hogy hányjak.

Egyszer nekem is ki kellett rohannom a boltból, ahogy ránéztem a kajára :D

De nyilván ha annyira hánytam volna, hogy a munkahelyen is folyton rosszul legyek, nem tudtam volna menni.

2021. nov. 6. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozni megyek, ott lerendezem feltűnés nélkül, ha úgy alakul. Egyébként máshova nem szívesen megyek. Nem esik jól, gyenge vagyok és émelygek állandóan. A társasági életem nullázva, boltba is csak akkor megyek, ha éppen jobb hullámom van.
2021. nov. 6. 17:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!