Terheség alatt változott mellek,fenék,has méretetek ruha és melltarto méretetek?
Egyedül melltartóból kellett újat vennem!
Illetve felsőkből elővettem a lengébb,hosszabb darabokat. De különösen nem vásároltam be! :)
Melltartót,felsőt és nadrágot is kellett.Nem igazán tudtam egy dinnye méretű hasat a testnadrágba vagy S-es pólóba tuszkolni.
Előre nőtt a hasam leginkább a kislányommal,a fiammal voltam inkább olyan minden felé növekvő kismama.Így a kislánnyal már S-ből a végére XL-es pólók kellettek,hogy alul se lógjon ki a hasam.
A fiammal elég volt az M/L póló,keresztbe-hosszába növesztett rajtam annyit amennyit a lányom előre.:D
Fehérneműből több kényelmesebb darabot is beszereztem,a kismama bugyik az utolsó időszakban + szülés után kincset érnek.(főleg ha császároznak és bikini vonalban van heged)
Miután megszültem jóformán csak a melltartó maradt szükséges,abból még attól is nagyobb kellett.
A többi cucc csak kényelem szempontjából volt jó (fájó 'szoptatós' érzékeny mellekkel áldás a lenge,2x olyan nagy póló..:D),amúgy a régi ruháim is vissza mentek rám.🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!