Terheségeitek során,mell méretetek,meg a ruha méreteitek is nőttek?
Egyik sem!
Pedig úgy vártam h lesz cicim 😄
De nem lett.
A ruhákkal is bajban voltam, mert alig volt olyan amibe belefér a pocakom, de nem lóg rajtam (tehát nem 2számmal nagyobb)
Nekem sem változott egyik sem. Azthittem a cicim majd nőni fog kicsit legalább...de nem😔
Második babával vagyok terhes, de egyiknél sem nőtt semmit. Ez ám a szivás😄 de legalább a ruhaméretem sem. Ennek örülök
A mellem változatlan maradt, az szülés utáni napokban nőtt egyszerre 2 kosárméretet, úgy is néztem ki, mint valami autós térkép :D Ugyan még szoptatok valamennyit, de már csak reggel-este egy keveset, és a cicim maradt a nagyobb kosárméret, bár cserébe a kis peckes, hetyke cickókból most ilyen tacskófül-effektus varázsolódott, szóval nem biztos, hogy örülök a változásnak.
Ruhaméret változatlan maradt. Ugyan terhesség alatt kismamaruhákat hordtam, ami értelemszerűen a pocaknál kicsit lazább meg rugalmasabb, de maga a méret, amiben vásároltam, maradt. Szülés után kellett lecserélnem a teljes ruhatáram, mert pár hónap alatt ledobtam magamról 15 kilót így a terhesség előtti súlyomhoz képest, szóval az egy kicsit változtatott a ruhaméreteken. Ez nem tudom, mennyire lesz tartós, most a másodikat várom, egyelőre még nem híztam vissza az első terhességem előtti szintre, szóval kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!