Hányadik héten,hányadik honapban látszik a harmadik baba ruhában,meg hizásba,tünetekbe?
Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 21:07
1/10 anonim válasza:
Nekem 10 hetesen már letagadhatatlan volt -amúgy is vékony vagyok.
2/10 anonim válasza:
3.-al volt a legkisebb a hasam🤭 elsővel a legnagyobb.
3/10 anonim válasza:
Hízás és tünet egyikkel sem volt, a pocakom a harmadiknál kb a 10. héten egyértelmű volt. Kicsi korkülönbséggel születtek, vissza se ment igazán a hasam, mire újra nőni kezdett. 😊
4/10 anonim válasza:
Nekem 11.héten már többen eszre vették :)
5/10 anonim válasza:
Mindenkinek 10 hetesen hogy látszodhat a pocak? 😅
23 hetes terhes vagyok a harmadikkal, de még csak most kérdezik meg hogy terhes vagyok? 🤣 egyébként mind a három terhességem egyforma volt hasilag is
Ezzel a terhességgel csak néhány szagtól behányok, de lehet azért mert ez kislány (az első kettő fiú)
6/10 anonim válasza:
Nekem a 4.tehessegem is 20.hettol látszódott. Akkor kezdtek kérdezni hogy csak nem... Mondom de. Addig épp csak annyi mintha jól laktam volna. Hízni a 4.el híztam a legkevesebbet(10kg.,de 4kg baba lett) . De a többinél is csak 15kg
7/10 anonim válasza:
Nálam akkor vették észre amikor kisütött nap, és nyári ruhát vettem fel, éppen hat hónapos terhes voltam akkor. Addig ruhával el tudtam takarni, bár aki tudott róla, az mondta jóval előbb is hogy de szépen kerekedik.
8/10 anonim válasza:
Nekem is mar 9-10 hetesen látszodott.. 4ik baba 😊
9/10 anonim válasza:
Nekem második baba, most vagyok 20 hetes. Én magamon vettem észre már a 12 hét előtt is a puffadást, de másoknak akkor nem tűnt még fel :D, már most kabát nélkül egyértelmű másoknak is :)
10/10 anonim válasza:
Szerintem Aki teltebb alkat, nem látszik olyan feltűnően hamar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!