Terhesség végén ennyire rosszul lenni?
37hetes terhes vagyok,24.héttől jóslóim vannak,33.héttől erősebb fájásaim vannak,36.héten kórházba kerültem,a baba bent maradt.
Azóta rettenetesen fáj mindenem,a derekam leszakad,a medencecsontom szétszakad,a hüvelyembe és a fenekembe mindig egy nyomásérzést érzek,leülni alig bírok,folyamatosan keményedek és görcsölök minden lépésnél,járni is nehéz mert összecsuklóm.
Folyamatosan szédülök,a baba mocorgásai mostmár nagyon fájnak.
Aludni már nem sokat tudok,max 2-3órát.
A bordáim is nagyon fájnak.
A ctgt is le kellet mondanom mert nem bírtam eljutni odáig(1,5-2óra út).
Nincs sok hátra,de valahogy már nehezen bírom
Ki hogyan bírta a vége fele?
Nem kevés a magzatviz? Akkor szokott fájni a baba mozgása.
Első lányomnál konkrétan olyan voltam mint egy 90 éves lerokkant nyugdíjas. 😬
Igen probaltam beszelni a dokimmal,de egyszeruen nem tudom sehogy se elerni :/
Hivtam,smst kuldtem,irtam neki mindket email cimere,semmi.
Utolso vizsgalatnal azt mondtak atlagos a magzatviz,annyival letudtak hogy vekony vagyok es a babanak keves es szuk a helye.
De minden mocorgasanal annyira faj,hogy lever a viz,vagy ramtor a hanyinger,vagy szedulok.
Mostmar alig birok jarni,mert derektol lefele olyan mintha nem is lenne labam,allandoan a bal labam lezsibbad ugy hogy nem erzem,hiaba mozgatom,meg tenyleg az egesz szemeremcsontom es a medencecsontom nagyon feszul es rettentoen faj.
1es vagyok. Ha ennyire nagyon fáj, és lezsibbad a lábad, akkor inkább menj be az ügyeletre.
Nekem is minden bajom volt a végén, de azért ennyire nem.
Az ügyeletes orvos megnéz, aztán majd ő eldönti mi legyen.
Nehogy megszülj mindjárt otthon.
Nyom egy ideget. Olyan voltam mint aki szét akar esni. Nem bírtam sehogy sem aludni sem annyira fájtak a forgóim.
Sajnos ez ilyen. A szülés után jobb lesz.
#3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!