Akinek első terhességnél nem volt tünet, másodiknál igen?
Első gyerekemnél semmilyen tünetem nem volt, még csak egy kis émelygés sem.
Lassan 5 hetes leszek a második babámmal és eddig szintén semmmi.
Ez nagy eséllyel így marad? Vagy nincs összefüggés? Mikortól szoktak kezdődni amúgy a rosszullétek?
Fiammal az 5.héttől a 12.ig vészes hányás, faradekonyság nagyon durván, kívánosság, gyomorsav szülésig. (Fiam lett)
Most a másodikkal nem volt a 12.hétig semmi. Se fáradtság, se semmi tenyleg. Azóta napi szintű görcs, derékfájás (minden oké velünk).
Kb 10percet nem tudok sétálni, mert a szeméremcsontom elkezd szúrni.
Az elején tök örültem megúsztam mindent. Mostmár visszasírom a reggeli rosszulléteket is. Ha fiammal lett volna ilyen a terhességem, lehet egyke maradt volna. (Most kislányt varunk)
Elsőnél semmi.
Másodikkal kb 6. héttől hányinger egész nap. Kb 10. héttől húsundor, ami még most is tart.
Az orrom olyan mint egy vadászkutyáé és ez sokszor átok. Iszonyat székrekedésem van, amin semmi nem akar segíteni és képes vagyok bármikor elszédülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!