Kínait kívánom terhesség alatt. Bármit ehetünk ott? Vagy van ami tiltólistás?
Figyelt kérdés
21 hetes terhes vagyok, fafülgombás csirkét ennék 😁 Lehet? Van ott olyan amit nem ehetünk? Köszönöm!2021. máj. 6. 08:08
1/16 anonim válasza:
Ami rendesen hőkezelve van azt éhezés, nyugi. Majd biztos jönnek hogy mi borzalmas dolgok miatt nem lehet, de a valóságban egy normális, kiegyensúlyozott étrend mellett alkalmanként bármi belefér terhesen is.
2/16 anonim válasza:
Eheted, bocsi :-D én éhezem épp, azért korrektúrázik a teló:-DD
3/16 anonim válasza:
Ehetsz, de őszintén szólva én ezeket nem merném kockáztatni..
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1es :) 3as miért nem mernéd?
2021. máj. 6. 08:31
5/16 anonim válasza:
A 3-as csak hisztis, semmi értelme sincs annak, hogy ne merj enni belöle.
6/16 anonim válasza:
Szerintem is úgy van, ahogy az első mondja. A nyers és félig átsütött dolgok nem javasoltak. Én mindkét terhességemnél többször is ettem kínait, az átsütött, megfőzött fajta ételekből és komplikációmentes terhesség-szülésből egészséges gyerekeim lettek. Jó étvágyat!
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊
2021. máj. 6. 08:55
8/16 anonim válasza:
Ó, nekem is volt ilyen. Az elején kínais korszak, utána mekis (párom egyszer még este fél10kor is bevitt mekizni :D, meg kókuszos.. na ez durva volt, mert még fogkrémet is kókuszosat vettem :D nyugodtan egyél szerintem, ha jólesik, és nem bántja a gyomrod:)
9/16 anonim válasza:
Hisztis? :D Csak rossz tapasztalat, de ennyi. Nyilván ha tudsz jó és megbízható kínai helyet akkor szuper. Ettől még nem lesz kevésbé hasznos a válasz miszerint én nem kockázatátnám az étel mérgezést és különböző betegségek, mint a hepa A összeszedését.
10/16 A kérdező kommentje:
Előző terhességem 23.hetében kaptam el a kalici vírust, egy nagyon nagy nevű Budapesti étteremben a férjemmel. Utána 32. héten anyósommal a rotát egy lángososnál. Sajnos ezt nem tudhatod éppen hol mit kapsz el... Gyerek jól van, azóta 5 éves 😊
2021. máj. 6. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!