Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen ételek italok tiltólist...

Milyen ételek italok tiltólistások terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Alkohol ilyesmi nyilvánvaló, most inkább olyanra gondolok, ami nem annyira az, pl. zöld tea?

2014. nov. 9. 11:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%
Minden nap van 1-2 ilyen kérdés keress vissza.
2014. nov. 9. 11:22
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Sztem ez tök hülyeség. Mindig azt ettem ittam amit megkívántam és teljesen egészséges a babám. Ha épp colát kívántam ittam egy pohárral, ettem madártejet, fahéjas sütit, agyon borsozott kaját.

Egyik ismerősöm se figyelt erre mégis egészségesek a gyerekek.

Sztem az alcohol meg a dohányzás amit kerülni kell, ennyi.

2014. nov. 9. 11:32
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a nagyon előrevivő választ... rákerestem, érdekes, de csak az én kérdésemet dobta ki, amire ugyebár a te egyetlen válaszod érkezett.
2014. nov. 9. 11:32
 4/15 anonim ***** válasza:
A cigi, sok ital, drog. Mást mindent ehetsz.
2014. nov. 9. 11:33
 5/15 anonim ***** válasza:
2014. nov. 9. 11:33
 6/15 A kérdező kommentje:
a komment az elsőnek szólt - ha csak ennyi hozzáfűznivalód van,akkor inkább ne szólj, ugyanis annyi gógyim nekem is van, hogy bepötyögöm a keresőbe
2014. nov. 9. 11:35
 7/15 anonim ***** válasza:
9%
Aha mégsem találtál semmi érdekes. Keressek neke itt fent még ilyen kérdéseket?
2014. nov. 9. 11:40
 8/15 A kérdező kommentje:
Szuper! A normális válaszokat köszönöm! De arra még senki sem felelt, hogy pl. mi a helyzet a zöld teával. Kérlek, ha van róla tapasztalatod, információd, ne tartsd vissza.Köszi
2014. nov. 9. 11:41
 9/15 A kérdező kommentje:
#1 Igen, lécci, keress, ha az jól esik, mert az biztos könnyebb, mint normálisan válaszolni.
2014. nov. 9. 11:44
 10/15 anonim ***** válasza:
54%
Nevelőanyukám ivott mikor terhes volt, nem volt tőle semmi baja. Persze nem egész nao ezt vedelte :)
2014. nov. 9. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!