Kínait kívánom terhesség alatt. Bármit ehetünk ott? Vagy van ami tiltólistás?
Ételmérgezést otthon is összeszedhet bárki, amúgy jó tudni hogy a legtöbb ételmérgezéses/fertőzéses vírus és baci egyáltalán nem bántja a magzatot (salmonella, vérhas, staphy toxinok vagy akár campylobacter). Kellemetlen és a kiszáradás nagyon súlyos esetben gondot okozhat, de közvetlen ártó hatása nincs.
A listeria tud veszélyes lenni vagy a toxoplasma, de hőkezelés mellett azoknak az esélye rendkívül kicsi, pláne egy kínai kajáldábab, ahol minden tocsog a forró zsírban:-)
Jajj istenem hagyjátok már ezt... Persze, bármit bárhol el lehet kapni. 30 évesen is elpatkolhatok, nemcsak 99, bla bla bla..
Mit nem értetek a kockázat csökkentésen? ÉN.NEM.VÁLLALOM. Senkit nem szidtam, hogy más máshogy csinálja, még csak felelőtlennek se tartom, egyszerűen csak ÉN nem vállalom.de pontozzátok nullaig ezt a választ is.
A kínaiban a szója alap. És várandósan nem ennék szóját, mert nőihormon erősítő.
A másik, amit használnak, ismeretlen ízfokozók, ami megintcsak kockázatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!