Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kínait kívánom terhesség...

Kínait kívánom terhesség alatt. Bármit ehetünk ott? Vagy van ami tiltólistás?

Figyelt kérdés
21 hetes terhes vagyok, fafülgombás csirkét ennék 😁 Lehet? Van ott olyan amit nem ehetünk? Köszönöm!

2021. máj. 6. 08:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%
Persze, nem tudhatod, de a saját tapasztalatom az, hogy kisebb eséllyel szedek össze bármit egy neves étteremben, mint az utcai gyorsbüféknél mint kínai, gyros, pizza, lángos büfék. Én ezt mind mind kerültem terhesen. Ettől persze nem tartom felelőtlenségnek ha más eszik ilyeneket, egyszerűen én nem akartam kockáztatni a saját rossz tapasztalataimból kiindulva. :)
2021. máj. 6. 13:00
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

Ételmérgezést otthon is összeszedhet bárki, amúgy jó tudni hogy a legtöbb ételmérgezéses/fertőzéses vírus és baci egyáltalán nem bántja a magzatot (salmonella, vérhas, staphy toxinok vagy akár campylobacter). Kellemetlen és a kiszáradás nagyon súlyos esetben gondot okozhat, de közvetlen ártó hatása nincs.

A listeria tud veszélyes lenni vagy a toxoplasma, de hőkezelés mellett azoknak az esélye rendkívül kicsi, pláne egy kínai kajáldábab, ahol minden tocsog a forró zsírban:-)

2021. máj. 6. 14:33
 13/16 anonim ***** válasza:
20%
Macskát azért hagyd ki, a többit nyugodtan. :)
2021. máj. 6. 14:44
 14/16 anonim ***** válasza:
10%

Jajj istenem hagyjátok már ezt... Persze, bármit bárhol el lehet kapni. 30 évesen is elpatkolhatok, nemcsak 99, bla bla bla..

Mit nem értetek a kockázat csökkentésen? ÉN.NEM.VÁLLALOM. Senkit nem szidtam, hogy más máshogy csinálja, még csak felelőtlennek se tartom, egyszerűen csak ÉN nem vállalom.de pontozzátok nullaig ezt a választ is.

2021. máj. 6. 15:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyel nyugodtan. Nekem is volt az elejen egy kinais idoszakom. A dokimat kerdeztem, o is rabolintott, csak annyit kotott ki, hogy mertekkel mert a szoja szosznak magas a sotartalma, ami a magasvernyomast erositheti
2021. máj. 7. 20:29
 16/16 anonim ***** válasza:

A kínaiban a szója alap. És várandósan nem ennék szóját, mert nőihormon erősítő.

A másik, amit használnak, ismeretlen ízfokozók, ami megintcsak kockázatos.

2021. máj. 16. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!