Amikor meleg van,jó idő van akkor kevesebb ruha
miatt,jobban lehet látni kismamát/kismamákat és a
pocakjukat?
Figyelt kérdés
A kérdésembe arra gondolok,hogy mikor hideg van hüvősebb van,akkor,bármilyen testalkatu kismama pocakját,bő ruhákba,kabátba,töb réteg ruhába nem lehet annyira látni,észre venni.rövidebb poloba,lenge ruhákba pocak jobban látszik.Mire bejön a jo idő,akkoral esznek kismamák nagy pocakuak,pocakjuk akkor lesz nagy.
Te se viszed túlzásba a gondolkodást, ahogy látom...
2021. jún. 21. 15:42
2/20 anonim válasza:
Napok óta ilyen idiótán megfogalmazott kérdéseket írsz ki kérdező, engedd el ezt a témát és élvezkedj máshol...
2021. jún. 21. 15:44
3/20 anonim válasza:
Igen... ha kevesebb rajtad a ruha, jobban látszik ha nagy a hasad...
😏
2021. jún. 21. 15:44
4/20 anonim válasza:
fhu van baj, micsoda eszmefuttatás, azt hittem részeg vagyok miközben olvastam..xd
2021. jún. 21. 15:45
5/20 anonim válasza:
Hát, én most kezdem az 5. hónapot, ha lenge szoknya van rajtam, akkor egyáltalán nem látni semmit. Ha testhezálló ruhát viselek, akkor az ismerősök már látják, meg is jegyzik, hogy mekkora a pocakom már(nagyon vékony voltam előtte), de az idegenek akkor is jól lakott hasnak láthatják szerintem 😂
2021. jún. 21. 15:46
6/20 anonim válasza:
Ez a kérdező napok óta a terhes has méretéről ír ki kérdéseket. A terhes nők a perverziód, vagy mi a fax? Vagy mi a lényege a kérdéseidnek? Mert érteni semmit nem lehet belőle.
Engem télen és nyáron is terhesnek néznek, pedig sosem voltam terhes.
2021. jún. 21. 16:25
9/20 anonim válasza:
Csillagom, fuss neki mégegyszer.
Mi az anyámat akarsz tudni már megint?
Szerintem pont nincs köze az évszaknak ahhoz, hogy mennyire látszik a pocak. Márciusban szültem. Januárra már szépen kerekedtem, télikabát alatt is látszott a hasam.
Sok mindentől függ. A kismama testalkatától, hogy melyik hónapban jár, bő vagy testhezálló ruhát visel...
2021. jún. 21. 17:49
10/20 anonim válasza:
Pár éve is volt itt egy nagyon hasonló tag, aki ugyanilyen badarságot kérdezgetett napi szinten, pl. hogy egy 20 hetes kismamáról meg lehet e szemből mondani, hogy terhes e stb... (aztán megkérdezte ugyanezt különböző terhességi hetekkel, pozíciókkal is)
Itt az egyik, amire emlékeztem még hogy kell rákeresni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!