Egy kisbabanak augusztusi szuletessel nem lesz meleg a polya ha veszek neki? Mennyire van ra szukseg szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 19:47
1/7 anonim válasza:
Lehet meleg lesz neki. Mi csak arra használtuk hogy a dedik könnyebben megfogták benne a babát. Szoval azért nem mondanám hogy nagyon kihasználtuk.
2/7 anonim válasza:
Semennyire
Augusztusban szinte végig egy szàl bodyban volt, néha vékony rugiban( első héten)
32 -34 fok volt
3/7 anonim válasza:
De meleg lesz. Nem kell neki. Vékony summer infant "swaddle me" pólyát kaptunk (ez vékony jersey, azaz póló anyag), de még az se volt rajta soha az augusztusi gyerekemen, mert az is sok volt.
4/7 anonim válasza:
Aug. 17.-ei a fiam. Vékony pólyát vettem aminek merevítése sem volt. Éjszakánként abba altattam az első naptól. Első este már mindent kipróbáltam itthon hogy aludjon aztán beletettem a pólyába és 2perc múlva aludt is.napközben is volt hogy beleraktam. Abban az évben 25-30fok volt a legmelegebb.
5/7 anonim válasza:
Senkit se ismerek aki pólyát használna, mi se vettünk, felesleges szerintem, nyáron pláne.
6/7 anonim válasza:
Augusztus eljei fiam. Nem hasznaltuk a pólyát meleg volt.
Nappal is napozóban, badyban volt. Kicsit ha lengedeztett a szél akkor textil pelussal betakartam.Éjjel szint úgy csak hosszú ujjúban. Vékony pledel takarva.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom akkor inkabb nem veszek feleslegesen.
2021. márc. 18. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!