A meleg pároknak hogy születik gyermeke?
Azt én értem, hogy mesterséges megtermékenyítés. De ilyenkor biológiailag kinek a gyereke? Mondjuk leszbikus párnál nyilván az egyik anyáé. De a másik szülő egy férfi, és aki nem hordja ki a gyereket, annak biológiailag nincs köze a gyerekhez? Ilyenkor hogy döntik el, ki hordja ki? Nem rossz ez annak akinek nincs biológiailag köze a babához?
Férfi meleg párnál ugyanez. Csak az egyik lesz biológiailag az apja? Itt is felmerül a kérdés, hogy hogy döntik el, melyikük legyen...és nem rossz-e ez a másiknak. Egyébként senkit nem szeretnek megsérteni, csak nagyon érdekel ez a téma.
Én hallottam olyat, hogy leszbikus párnál az egyik anyától vették a petesejtet és a megtermékenyítés után az embriót a másik anyába ültették vissza, így mindketten részt vehettek a folyamatban, ez mennyire cuki.
Férfiaknál nem tudom ez hogy van, de szerintem javarészt inkább örökbefogadnak de olvastam olyat is, hogy egy melegpár egy leszbikuspárral vállal inszeminációval gyereket. A lehetőségek tárháza kb végtelen, csak itthon sok mód ami egyébként tök jól működhetne sajnos illegális, pl béranyaság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!