Aki januárban szul, az pontosan mikor és meddig tervez dolgozni? Vagy van aki már otthon pihizik? ❤️
Pihi van,vagy legalábbis amennyit enged a totyogóm.Nem sikerült a 3 év kor különbség,cserben hagyott a fogamzásgátlóm.De már nem bánom,hétről hétre azt mondom,hogy jó lesz ez így is. :D
Érdekesség,januári az első gyermekem is,hónap végi mindkettő.Kereken 2 év lesz köztük. 😅
3. Köszönöm kedves kérdésed:)
Hat egyre fáradtabb vagyok így a 22.hétre. Nehéz koncentrálni a munkahelyen. Irodában dolgozom szóval nem megerőltető, de az alvasom katasztrófa lett.. óránként kelek pisilni és nehezen alszom vissza.
Szívem szerint otthon maradnék már, de meg csak félidő kb, a pénz meg kell. Szóval valahogy tulelem a mindennapokat:)
Én decemberre végére vagyok kiírva, úgy tervezem hogy októbertől már nem fogok dolgozni. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de azért én hétről hétre jobban érzem ezt a plusz súlyt amit cipelek (pedig még nem olyan sok az, de mégis :)... nekem pl fáj a derekam is sajnos) , ráadásul néha nagyon rosszul alszom, akkor reggel nehéz felkelni és elindulni munkába. Én is azt érzem hogy nehezebben tudok koncentrálni, úgyhogy úgy érzem kell az a pár hónap pihi és "rákészülés" itthon. :)
Viszont mostanában kezdek kicsit paragép lenni es bármi picit is aggasztó tünetem van, egyből rákeresek a neten, ami a létező legrosszabb ebben a helyzetben, ilyenkor viszont úgy érzem, jobb ha bemegyek dolgozni, ott megnyugszom, elterelik figyelmem és nagyon szeretem a kollégáimat. Hát az éremnek 2 oldala van, ez pl. abszolút a munka mellett szól, sokan hajlamosak vagyunk itthon egyedül begolyózni. :(
Én december 23-rá vagyok kiírva. Nagyon remelem, hogy hamarabb kibújik, és együtt leszünk itthon karácsonykor. A 2 nagytesó és persze mi is nagyon várjuk. ( 2 lány melle 8 és 5 évesek most fiú jön :) )
Én a saját cégünkhöz vagyok bejelentve, itthonról csinálom amit kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!