Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki januárban szul, az pontosa...

Aki januárban szul, az pontosan mikor és meddig tervez dolgozni? Vagy van aki már otthon pihizik? ❤️

Figyelt kérdés
2021. aug. 31. 09:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%

Pihi van,vagy legalábbis amennyit enged a totyogóm.Nem sikerült a 3 év kor különbség,cserben hagyott a fogamzásgátlóm.De már nem bánom,hétről hétre azt mondom,hogy jó lesz ez így is. :D

Érdekesség,januári az első gyermekem is,hónap végi mindkettő.Kereken 2 év lesz köztük. 😅

2021. aug. 31. 09:25
 2/15 anonim ***** válasza:
56%
Szeptembertől vagyok táppénzen, így sem fetrengek, van dolgom bőven, de a családi vállalkozásban a táppénzzel jövünk ki a legjobban ezért vagyok azon.
2021. aug. 31. 09:49
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
te hogy vagy, kedves kérdező?
2021. aug. 31. 09:49
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Január közepére vagyok kiírva, idén még dolgozom végig. De nekem kicsit specifikus helyzetem van, nem klasszikus 8 órás munkám és nagyrészt otthonról.
2021. aug. 31. 10:04
 5/15 A kérdező kommentje:

3. Köszönöm kedves kérdésed:)

Hat egyre fáradtabb vagyok így a 22.hétre. Nehéz koncentrálni a munkahelyen. Irodában dolgozom szóval nem megerőltető, de az alvasom katasztrófa lett.. óránként kelek pisilni és nehezen alszom vissza.

Szívem szerint otthon maradnék már, de meg csak félidő kb, a pénz meg kell. Szóval valahogy tulelem a mindennapokat:)

2021. aug. 31. 16:07
 6/15 anonim ***** válasza:
60%
Én február elejére vagyok kiírva, nem tudom még meddig fogok dolgozni, de szeretnék minél tovább. Szeretem a munkám, jól érzem itt magam és amíg bírom, addig nem látom okát, hogy abbahagyjam. (Persze én szerencsés vagyok, mert (eddig) nagyon könnyű a várandósságom.)
2021. aug. 31. 16:21
 7/15 anonim ***** válasza:
65%

Én decemberre végére vagyok kiírva, úgy tervezem hogy októbertől már nem fogok dolgozni. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de azért én hétről hétre jobban érzem ezt a plusz súlyt amit cipelek (pedig még nem olyan sok az, de mégis :)... nekem pl fáj a derekam is sajnos) , ráadásul néha nagyon rosszul alszom, akkor reggel nehéz felkelni és elindulni munkába. Én is azt érzem hogy nehezebben tudok koncentrálni, úgyhogy úgy érzem kell az a pár hónap pihi és "rákészülés" itthon. :)

Viszont mostanában kezdek kicsit paragép lenni es bármi picit is aggasztó tünetem van, egyből rákeresek a neten, ami a létező legrosszabb ebben a helyzetben, ilyenkor viszont úgy érzem, jobb ha bemegyek dolgozni, ott megnyugszom, elterelik figyelmem és nagyon szeretem a kollégáimat. Hát az éremnek 2 oldala van, ez pl. abszolút a munka mellett szól, sokan hajlamosak vagyunk itthon egyedül begolyózni. :(

2021. szept. 3. 08:46
 8/15 anonim ***** válasza:
Irigyellek titeket. Tavaly Szenteste szultem a fiam,eletem leggyonyorubb elmenye volt, es a pici fiam pedig csodalatos. 💗 Imadtam terhes lenni. Remelem minel hamarabb johet a kisteso,de meg egyelore varunk. :) Kitartast!
2021. szept. 16. 21:40
 9/15 A kérdező kommentje:
Kitartást kedves utolsó. Érkezni fog mikor a legjobb lesz neki ❤️❤️
2021. szept. 16. 21:51
 10/15 anonim ***** válasza:

Én december 23-rá vagyok kiírva. Nagyon remelem, hogy hamarabb kibújik, és együtt leszünk itthon karácsonykor. A 2 nagytesó és persze mi is nagyon várjuk. ( 2 lány melle 8 és 5 évesek most fiú jön :) )

Én a saját cégünkhöz vagyok bejelentve, itthonról csinálom amit kell.

2021. szept. 16. 22:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!