Aki januárban szul, az pontosan mikor és meddig tervez dolgozni? Vagy van aki már otthon pihizik? ❤️
Én is saját céghez vagyok bejelentve, pontosabban a férjeméhez és itthonról dolgozok. Van munka mellett is tennivaló én meg egyre fáradékonyabb leszek.
Van egy 13 éves lányom, ő segít azért :) Várja a hugit.
Kicsit off:
December végére vagyok kiírva, van egy négy éves fiam már. Nem mentem vissza dolgozni gyes után, így otthon vagyok..( Vele a 29. hétig dolgoztam, és utána még pár hétig vizsgaidőszakom volt) .
Ezt a várandósságot nehezebben viselem, mint az előzőt, fáradekonyabb vagyok és kiderült nemrég, hogy a cukoreredményem nem lett jó. Azóta igyekszem tartani a diétát. Ezt leszámítva szerencsére nincs komolyabb nehézség. 🙂
Ha esetleg valakinek van kedve beszélgetni, írjon nyugodtan.
Januar kozepere vagyok kiirva. Nem dolgozom, igazabol veszelyeztett is vagyok, szoval mondta a dokim, hogy ha dolgoztam volna, akkor mar rég mondta volna igy is, hogy ne.(16 het korul)
Van mar egy kislanyom, aki november vegen lesz 1 eves. Izgalmas idoszak ele nezunk az biztos, ket babaval nem lesz egyszeru:D
Nem igy terveztuk egyébként. Pontosabban igen, mert kis korkulonbseget szerettunk volna, max 3 évet. De nem gondoltuk, hogy ilyen hamar(gyakorlatilag elsore)összejön. A kislányunk 1 ev volt mire megfogant. De nagyon orulunk, masodjara is kislanyunk lesz. Egyebkent en az elozo terhességet nagyon jol viseltem, szinte alom volt, a szulesem is gyors es abszolut pozitiv, viszont ez most nagyon nehez, foleg igy egy baba mellett. Minden letezo tunetem megvan szerintem, meg most is minden nap hanyok, szédelgek stb. Es borzasztoan faj a csipom meg a medencecsontom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!