Ha kiderulne hogy röntgen sugár ért kb a terhesség 2.heteben elvetetned a babád?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 21:40
11/15 anonim válasza:
Panoráma röntgen után 5 nappal derült ki a várandósságom. 25.héten járunk, a baba tökéletesen fejlődik.
12/15 anonim válasza:
Enis pozitív teszt előtt voltam fogászati panoráma röntgenen, a babám teljesen egészséges , már 3 hetes.
14/15 anonim válasza:
Hogy erted,hogy 2 hetes? Az szex napja kb,de meg a mehedben sincs az a megtermekenyitett petesejt,az fix.... Egyebkent en kb 5 hetes terhesen lehettem lab rontgenen,terdserules miatt,csak nem tudtam a terhessegemrol. Azert hozzam vagtak (szo szerint😅🤣) egy olomcucclit,hogy tartsam a hasamhoz,es megkerdeztek elotte,terhes vagyok e. Ekkor meg nem tudtam,foggalmam sem volt,hogy esetleg az lehetek. Semmi baja,semmilyen plusz vizsgalaton nem kellett megjelennem. Ma mar 14 honapos egeszseges nagyfiu.
15/15 anonim válasza:
Én a helyedben megtartanám. Nem valószínű, hogy beteg lenne ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!