Ha kiderulne hogy röntgen sugár ért kb a terhesség 2.heteben elvetetned a babád?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 21:40
1/15 anonim válasza:
A terhesség 2.hetében??? Amikor kb. a peteérésed van... Vagy elírtad?
2/15 anonim válasza:
Nem
Nagyon ritka, hogy gondot okoz
3/15 anonim válasza:
Sugaras szakemberként írom: ne vetesd el, nincs káros hatása rá.
Föltéve, hogy nem egy atomerőmű aktív zónájában üldögéltél órákon át, hanem orvosi vizsgálat során röntgen-átvilágítást vagy röntgen/CT/mammográfiai felvételkészítést végeztek rajtad.
4/15 A kérdező kommentje:
3as így van.
2022. febr. 9. 21:57
5/15 anonim válasza:
2 hetes terhesseg nincs. (altalanos iskola biologia 7. osztaly)
A rontgensugar nem karos ra.
6/15 anonim válasza:
Pozitív teszt előtt 2 nappal voltam mammon (elvileg lombikra készültünk, ezért eszembe sem jutott, hogy összejöhetett, kicsi volt az esélye). Eszembe nem jutott emiatt elvetetni. Az inkább, hogy mekkora mázlink van, és érhette-e károsodás vajon. De minden rendben zajlott.
7/15 anonim válasza:
Édesanyám 4-5 hetes terhesen volt CT-n, mivel nem tudta, hogy terhes.
Emiatt kellett extra vizsgálatokra járnia, de köszönöm szépen jól lettem :)
Szóval el tuti nem vetetném. És szuper, hogy ő sem tette ezt velem.
8/15 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon örülök. :)
2022. febr. 10. 05:38
9/15 anonim válasza:
5 hetes voltam, amikor kiderült (meglepetésként ért). Röntgenben dolgozom, rengeteg sugár ért addig ügyeletben is, mert pont olyan vizsgálatok voltak, hogy tartanom kellett a beteget röntgem átvilágítóban stb. Semmi baja nem lett a gyermekemnek. Ilyenkor még vagy vetélés lesz hamar, vagy teljesen egészséges lesz- mindent vagy semmit elv.
10/15 anonim válasza:
2 hetesen az mit jelent? A röntgen előtti nap volt az aktus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!