A munkáltató kötelezi az oltás, terhes vagyok nem szeretném oltatni magam, mit tehetek?

Mi a lószarnak kell bárkire ráerőltetni az oltást kedves 10#?
Mert amíg nem lesz teljes átoltottság, ez a szar nem tűnik el. Lásd himlő.

#45 Tetszik, vagy sem, ez van. Itt egyik családtagom sem kapta el a két év alatt. Magyarországon, szinte mindegyik. Megvannak a Post-Covid következmények is.
Mi itt két éve egyik családtagot sem öleltük meg. Nincs puszi. Soha, semmilyen körülmények között nem megyek 1,5 méternél közelebb senkihez. Nem viszketőzik senkinek a πcsája szülibuli után, haverok/barinők után, hanem ülnek szépen nind otthon. Kivétel a szupermarket, meg ahová nagyon muszáj menni. Nem tapogatja senki az arcát, orrát (otthon se!), az arcmaszkot megfelelően viselik mindenhol. Otthon ülsz, dolgozol szépen homeofficeban. Ha valaki megy a szupermarketbe, első dolog felrakni a szájmaszkot. Aztán jön a bevásárló kocsi fertőtlenítése, utána kezek. Ha kijössz, kéz fertőtlenítése, s csak utána szájmaszk levétele. Nem eszünk, nem iszunk, s még így sem érintjük meg az arcunkat, akkor sem, ha a maszk fent van. Soha. Egy maszkot csak egyszer használunk, s nem a gagyi moshatót, vagy gagyi orvosit. Még itt is nagyon sokan nem megfelelően használják, követik a szabályokat. A hozzád hasonlóak pedig el tudom képzelni, hogy mennyire, sajnos. Vagyis sehogyan. Miattatok nem lesz ennek soha vége, mert a kezed sem tudod megmosni rendesen, nemhogy betartani maximálisan a szabályokat. Lehet is dumálni, de amit leírtam, annak a 10%-át se követed és nem is érdekel. Verheted a nyálad itt, de mindhiába.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!