A munkáltató kötelezi az oltás, terhes vagyok nem szeretném oltatni magam, mit tehetek?

Mi a lószarnak kell bárkire ráerőltetni az oltást kedves 10#?
Ki nem szarja le, hogy Te oltva vagy 3x is?
Fogjátok már fel, hogy van aki nem akar, nem mer, nem fog semmilyen formációban oltatni.
Olyan meg aki átesett már rajta pláne minek oltana?
Nem vagyok oltásellenes, sem konteos, se Gödényista, se semmi.
De egyszerűen nem vagyok hajlandó az alap betegségeim mellett egy olyan oltást felvenni amit rövid időn belül dobtak piacra, és semmilyen felelősséget nem vállalnak érte.
Terheseneg pláne nem nem engedném.

Érdekes én valahogy akárhány orvossal beszéltem mindenki ajánlotta. A szintén terhes nőgyógyásztól kezdve az infektológuson át a belgyógyászig.. biztos ők voltak mind hülyék.
Én tényleg sok orvossal beszéltem, személyesen névvel stb vállalták a véleményüket. A terhes nőgyógyász is 3-szor oltott, a többiek akiknek kiskorú gyereke szintén mind oltottak (5,8,10,13 évesek). Gondolom ők olyan buták vagy gonosznak, hogy a saját és a gyerekeik életét veszélyeztetik.
Persze most a Google-on biztos találok egy doktor XY-t, aki az élet iskolájában szerezte a doktori fokozatot és tanúsítja hogy az oltásban méreg, higany, mikrochip, stb van és egy hatalmas összeesküvés folyik a hátunk mögött. Nagyon hiteles.

Táppénz, vagy maradj dolgozni oltatlanul, és várj a munkáltató hivatalos! papírjára amiben felszólít az oltásra, és leírja a következményeket. Pár hetet, hónapot nyerhetsz vele.
Tudom nem ez a kérdés, de én sem oltatnék, terhesen meg pláne nem.

Az orvosok le vannak fizetve + meg vannak fenyegetve ha bárkinek is azt mondják, hogy nem ajánlják az oltást és kitudodik repülünk!
Nem egy kismama oltás után vételt el, vagy a köldökzsinórban megalvadt a vér és pl nemrég szülés előtt 2 nappal meghalt a babája. Csak sajnos ezekről nem szabad beszélnünk. Még jó, hogy ez egy anonim oldal.

Nem egy kismama oltás után vételt el,
Mások meg reggeli után. De nem a reggelitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!