A munkáltató kötelezi az oltás, terhes vagyok nem szeretném oltatni magam, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Kötelező az Oltás, az orvos csak a 12. hétig ad igazolást, hogy nem vagyok oltható. A rosszullétek miatt semmiképp nem szeretném oltatni magam, de akkor táppénzre kell mennem. Járt már így valaki? Mit tegyek hogyan szerezzek igazolást?2022. jan. 17. 15:17
11/48 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, nagyon sok midnenkinek vernyomas problémát, cukorbetegséget hozott elő. Arról nem is beszélve nézz szét. Akornyezetedbe mennyi rákos 40 év körüli van. Oltás után. Mert lehet hogy a rák csak 50 60 éves korára alakult volna ki, de az oltás előrébb hozta azt.
2022. jan. 17. 15:44
13/48 anonim 

válasza:

Az a baj, hogy a butaságoddal nem csak a saját, de a kisbabád életét is veszélyezteted… borzasztó felelőtlenség, amit csinálsz.
14/48 anonim 

válasza:

10-es! Oltás nélkül élek! Nem kaptam el a 2 év alatt, bármennyire is szerettem volna átesni rajtam, nem sikerült. Az 50-es éveikben járó szüleim szintén nincsenek beoltva, ők elkapták, és nem voltak rosszabbul, mint azok az ismerőseim, akik oltás után kapták el. HUMBUK. Egy nyomorult influenzában is ugyanennyien halnak meg, mint a covidban, csak arról nem beszél senki.
15/48 anonim 

válasza:

Hát akkor menj táppénzre,mást nem tudsz csinálni
16/48 anonim 

válasza:

Buta konteósokkal nem érdemes beszélgetni. Csinálj, akkor akarsz.
Bármit megadott volna, ha van oltás terheseknek. Egy teljesen egészséges, ikerterhes kolléganő volt.
17/48 A kérdező kommentje:
Sajnos valószínűleg oltassal is ezt történt volna. Orvos sem javasolja, magzatra nézve mérgező anyag van benne. Irtozok egy olyan dologtól amiért senki nem vállal felelősséget. Ha valami bajod lesz aztán majd mindenki le,szarja magasról.
2022. jan. 17. 15:49
18/48 anonim 

válasza:

Egy nyomorult influenzában is ugyanennyien halnak meg, mint a covidban
Hát hallod, én 95 óta dolgozom ito-n, de nem volt még influenzás halottunk.
19/48 anonim 

válasza:

És melyik anyag mérgező benne? Mesélj...
20/48 anonim 

válasza:

Majd meglátjuk 2-3 év múlva, hogy az oltottak vagy az oltatlanok fognak hullani, mint a legyek... Kérdező, nehogy oltass, káros lesz a gyerekre.!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!