Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés a szülés? Milyen...

Milyen érzés a szülés? Milyen fájdalomhoz tudnád hasonlítani?

Figyelt kérdés
Még nem vagyok terhes, de magyon szeretnék majd kisbabát. De a szüléstől nagyon parázok.
2022. jan. 16. 17:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

#14 - nem volt gátmetszés, hanem masszázs, olajok és a szülésznő segítsége. Elég sokáig jól is ment, csak amikor el kellett volna lélegezni egy fájást, és nem tolni, hogy kellően lassú legyen a folyamat, akkor a lányom másként gondolta és inkább kibújt magától, nem várta meg még azt a 2-3 tolást, ami kellett volna hogy teljesen sérülésmentes legyen a folyamat.

Amúgy nekem egyből elmúlt utána a fájdalom.

2022. jan. 17. 11:14
 22/22 anonim ***** válasza:
93%

Nekem a tolofajasok kezdetével múlt el a fájdalom. Az utolsó fájaskor a labdán ültem, és ahogy az elmúlt - mondjuk az bitang volt -, jött egy érzés, ami annyira intenzív volt, hogy felkiáltottam: bekakálok!!

Ekkor az orvos kérte hogy feküdjek az ágyra, méhszajat ellenőrzött, és azt állapította meg, hogy eltűnt teljesen. Mondta, hogy most ki kell már tolni.

Akkor volt pár perc nyugalom, majd kezdődtek a tolofajasok. Az nekem már nem is fájdalom volt, hanem feszítés, nyomás, de nem fájdalmas már egyáltalán. 5-6 tolásra sikerült is.

2022. jan. 17. 14:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!