Költözés utolsó hetekben mennyire megterhelő?
Szerintem kipakolni ruhákat, vagy kis tárgyakat simán tudsz majd. Ha nem bírod, leülsz, pihensz, folytatod 1 óra múlva. Nem verseny, ha 2 hétig tart kipakolni, akkor 2 hét lesz és kész. Kezd azzal, ami fontos, napi használatú, a kedvenc könyvek ABC sorrendbe helyezése meg ráér a legvégén.
De lehet úgy jársz, mint én, hogy beüt a fészekrakó, és hajnali 3kor is azon gondolkozol, hogy mit lehetne még élére vasalni vagy tisztára sikálni. :D
Simán kivitelezhető. Nyilván borzasztó nehéz terhessége van valakinek, hogy folyton hány meg szédül stb., akkor nagyobb kihívás, úgy én nem vállalnám.
Az első terhességen ilyen volt és az utolsó 3 hónapban csak nyűglődtem a kanapén, mert amint felálltam hányingerem lett, meg fájt mindenem. Második terhességemkor költöztünk, mázli, hogy azt jól bírtam, szöges ellentéte volt az előzőnek. 36. hétben voltam, egész nap pakoltunk, szinte le se ültem, de tök jó energikus voltam. Este 9 volt mire kipakoltuk az utolsó dobozt, emlékszem, hogy egy fali kulcstároló volt az utolsó dolog, amit kivettem a dobozból aztán lehuppantam a kanapéra és pihegtem egy 20 percig. Aztán felálltam, hogy pisilnem kell és abban a pillantban a magzatvíz úgy áramlott ki belőlem, hogy a szőnyeg csucsogott a vízben😅😅
Még aznap megszültem, szóval jól sikerült a költözés😃
Persze mi nagyon turbóban csináltuk meg, 3 nap alatt minden megvolt. Az első két napon vitték be a bútorokat, nagyobb dolgokat és a 3. napra maradtak a kisebb kipakolos cuccok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!