Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség miatt leépül az...

A terhesség miatt leépül az összes izom, amit felépít az ember?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy lehet súlyzós edzést végezni egy pár hónapig, de nem akkora súlyokkal. Meg azt is, hogy előtte 4 hétig, és utána 4 hétig nem lehet edzeni, és a szülés után pár héttel is csak nagyon óvatosan lehet elkezdeni az edzést. Így gondolom, az összes izom, amit jó pár év alatt felépít az ember, eltűnik, aztán kezdheti előlről az egészet..

2021. dec. 25. 09:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Igy van!Ilyen no jobb ha nem szul nem rosszbol de meg ne szuljon
2021. dec. 25. 10:57
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Na ha lenne gyereketek tuti nem az izomleépülés lenne a legnagyobb problémátok, az edzőterembe le se jutsz a babától évekig, maximum ha fizetsz egy bébiszitternek 10 ezret 3 óráért, úgyhogy valóban inkább ne is legyen gyereketek!
2021. dec. 25. 11:48
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha akarsz gyereket, megoldod hogy ne épülj le teljesen, vagy letojod. Ha nem akarsz, akkor meg védekezz. Ennyire egyszerű.
2021. dec. 25. 12:13
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Évek óta edzel és ennyire h.lye vagy hozzá. Ami le is épülne, ilyen levés idő után vissza is jönne. Nagyon szánalmas vagy.
2021. dec. 25. 12:40
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
😂😂 mekkora kamu kérdés.
2021. dec. 25. 13:06
 16/18 anonim ***** válasza:
40%
Nagyon gyorsan vissza lehet építeni. És a gyerekezes elég kemény fizikailag, kell hozzá az izom.
2021. dec. 25. 15:04
 17/18 anonim ***** válasza:
84%
Sérülés miatt nem sportolhattam egy évig. Igen, veszítettem izomtömeget, de ha egyszer már felépítetted azokat az izmokat, a szervezeted emlékszik rá. Sokkal hamarabb formában voltam, mint vártam, hamarabb volt látványos eredmény, mint amikor régen elkezdem az egészet előtte 0 edzettséggel. Szóval, kárba semmiképp nem vesznek a sporttal töltött évek, legalábbis egy év kihagyás nem olyan sok, mint 10. Nekem lábsérülésem volt, de pl. a karjai, hátam stb. alig vesztett izmot. A terhesség nyilván a hasizmokra, medenceizmokra van nagyobb hatással, de jössz-mész, cipekedsz (legalább a gyereket hozod-viszed), míg nekem újra meg kellett tanulni járni.
2021. dec. 25. 15:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt, lehet tornászni és kondizni már ami ajánlott. valamennyi izmod marad terhesen.
2021. dec. 27. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!