Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házi termelői méztől lehet...

Házi termelői méztől lehet baja a babának?

Figyelt kérdés
Terhességem alatt jópárszor ettem pasztörizálatlan mézet. Semmi bajom nem volt tőle,de most olvasom,hogy nem szabad terhesség alatt,mert liszterózist okoz a magzatban. Ha okozott is az látszódna az ultrahangon? Nagyon nagy kárt tettem?

2021. dec. 24. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Terhesen szabad enni, csak a babának ne adj egy éves koráig.
2021. dec. 24. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Semmi baja nem lesz tőle a magzatnak.
2021. dec. 24. 15:42
 3/7 anonim válasza:
33%

Hagyd, minden baromságot összeírnak a neten!

Ne egyél: mézet, tojást, sonkát, kolbászt, tengeri dolgokat, halat, tejterméket, ...

2021. dec. 24. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Ez hülyeség! 0 és 1 éves kor között nem szabad mézet enni, mert van egy iszonyú pici esélye, hogy súlyos betegséget kap tőle. 0 évet úgy értem, hogy már megszületett, amúgy régen etették vele a babákat és nem lett semmi bajuk, a biztonság kedvéért ne adjál 1 éves koráig, terhesen viszont nyugodtan eheted.
2021. dec. 24. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Terhesen ehetsz házi és bolti mézet is, de ha megszületik a baba neki 1 éves korig neadj mézet.
2021. dec. 25. 18:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
2021. dec. 26. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:
A legújabb ajánlás szerint 2 éves korig nem ehet mézet a gyerek. Kismama ehet.
2021. dec. 27. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!