Szerintetek nem nagy gond, ha 4 hónapos babámnak adtam szopi után 1-2 kanál bio termelői almalevet? Más gyümölcslével ne próbálkozzak, amíg a szilárd almát nem szokja majd meg?
Friss alma levét kell kóstoltatni. Hiába bio, termelői, az már nem olyan mint az igazi friss alma....
Na meg vagy rá állsz a hozzátáplálásra, vagy nem.
Íg nem halászok semmit, ha egy kicsi ez, egy kicsi az...
2.: Olyan szörnyű ilyet olvasni, kb. úgy beszélsz a babáról, mint egy idomítani való kutyáról...
Kérdező: Miért ne adhatnál neki? Szerintem ilyen idős korban az ilyen lightosabb dolgokat már simán meg lehet velük kóstoltatni, hadd szokják az ízeket.:)
Kedves 4-es!
Nekem van kutyám,de őt nem kellett olyan dolgokra idomítani,amire lehet,hogy neked szükséged lenne.
kosztoltatás az nem holmi halászás a zavaros vizbe már megbocsás.
nyugodtan kostoltatahat akár biot akár almát leresezlve kinyomkodva hiszen kostoltatásrol beszélünk nem hozzátáplálásrol.
elsö vagyok
Te tudod, én teljesen fölöslegesnek tartom, a baba szemszögéből. De tényleg te tudod, én 6 hósan kezdtem a kóstoltatást is (épp a WHO tanácsát is követve, akik nemcsak a hozzátáplálást nem javasolják 6 hós kor alatt, hanem a kóstoltatást is ugyanúgy, tehát csak anyatejet vagy tápszert).
És én is inkább a friss alma levét javasolnám, de én tuti nem adnám 4 hónaposan pláne most, amikor ezer éves faízű almát lehet csak kapni, később lesznek friss almák. Akkor valami más gyümi, őszibarack. Én a gyümölcsök között azzal kezdtem, nem almával, igaz, először azt hiszem, párolva.
Esetleg Hipp 100% bió almalé, de az sem az igazi.
Az én babám is nyáron lett 6 hós, nagy kánikulában, de nem is kapott semmi innivalót a kóstoltatás idején sem, pedig kínáltam vizzel, de nem kérte, csak az anyatej és az bőven jól oltotta a szomját. De ha szomjas lesz, úgyis elfogadja pluszban az innivalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!