A terhesség miatt leépül az összes izom, amit felépít az ember?
Jól értem akkor, hogy nem tartod meg a gyereket?
Akkor minek csináltad? Vagyis, csináltátok? 🙄🤦♂️
Ha neked tobbet er az edzes akkor jobb is ha nem tartod meg foleg a gyereknek
En is edzek de eszembe nem jutna emiatt abortuszra menni
Nem tudom hany eves lehetsz de hogy meg nem allsz keszen az anyasagra az hetszentseg
Nyilván troll kérdés.
Nem épül le az izom, edzeni is lehet terhesen.
Renget nőt láthatsz aki edző, testépítő és szülnek gyereket, utána is izmosak maradnak.
Igen, ha nem edzenél, akkor elég sok leépülne az izmaidból. Igaz, hogy nem sorvadnál el azért, de elég sokat híznál és valamennyire mindig látszódna. Nem lenne utána sosem ugyanolyan alakod, mint előtte volt.
Én hosszútávfutó csaj vagyok, minden nap több órát futok. Soha nem lesz gyermekem, ugyanis nem lennék hajlandó a gyermek biztonsága érdekében abbahagyni az edzést kilenc hónapra és hízni sem lennék hajlandó egy dekát sem. Ha egy nő akarata ellenére esik teherbe, nem tartom elítélendőnek semmilyen helyzetben, ha elveteti a magzatot. Viszont ha valaki direkt tervezi, hogy gyermeket vállal, akkor előbb járjon utána, hogy milyen kockázatai lehetnek az egésznek és ha nem éri meg neki, akkor inkább ne is kezdjen bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!