Terhesség alatt nyugtalanító érzés?
Figyelt kérdés
17 hetes terhes vagyok. Első perctől nyugtalan érzésem van. Nem tudom mi lehet az oka.
3.baba,az első kettőnél nem éreztem ilyet.
A babát szeretjük, terveztük, de ez az érzés borzalmas.
Valami történni fog...valami rossz dolog....
Lehet apukám betegsége is közre játszik(rákos)?
2021. dec. 23. 19:20
2/8 anonim válasza:
Valószínűleg amugyis egy stresszes időszak, apukád betegsége miatt főleg, de alapbol a virus miatti korlátozások miatt is. Plusz a hormonok játéka teljesen meg tudja borítani az embert. Sajnos sok terhes nő egyébként is irracionalisan aggódik, retteg a betegségektol, vetelestol stb. Valószínűleg ez van nálad is, mert ijesztő egy ilyen helyzet, ahol annyi minden történhet, amire semmi befolyásod. Próbálj abbol erot meríteni, hogy a 17.het után már elenyeszo az esélye, hogy valami komolyabb gond lesz, ahhoz képest amennyi az esélye annak, hogy rendben lesznek a dolgok.
3/8 anonim válasza:
Teljesen megèrtelek. Èn az elsö babámat várom, de gyakran érzek én is így. Pedig konkrét okom nincs rá. Már a 34. hétbe vagyok, de még mindig néha néha rámtör ez az érzés.
Sajnálom, hogy nrm tudtam segíteni, de lehet könnyebb, hogy tudod nem vagy egyedül. Biztos a hormonjaink játszanak velünk.
Boldog babavárást :)
4/8 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok. 19 hetes terhes vagyok és nekem is a 3. terhességem. Bár mi nem terveztük, de örülünk neki. Viszont elejétől fogva random jönnek ilyen rémálmok, hogy megszületik 20 hétre meg hasonlók. Az előző terhességeimnél nem volt ilyen. Remélem nem jelent rosszat.
5/8 anonim válasza:
Nálad közre játszhat édesapád betegsége, mielőbbi gyógyulást
édesapádnak.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
2021. dec. 24. 09:46
7/8 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, én is ugyanígy érzek sokszor, és borzasztó. 1 héttel járok csak előtted a várandósságban, 2 hete hunyt el az anyósom, és főleg azóta van ez nálam. Nyilván ez is közrejátszik, meg nálam első baba, szóval még félemetesebb minden.
8/8 anonim válasza:
Nekem nincs konkrét gondolatom, egyszerűen csak sokszor arra ébredek hajnalban, hogy nyugtalan vagyok, mintha stresszelnék valamin nagyon. Képtelen vagyok megnyugodni. Aztán másnapra mintha ezt elvágnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!