Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt nyugtalanító...

Terhesség alatt nyugtalanító érzés?

Figyelt kérdés

17 hetes terhes vagyok. Első perctől nyugtalan érzésem van. Nem tudom mi lehet az oka.

3.baba,az első kettőnél nem éreztem ilyet.

A babát szeretjük, terveztük, de ez az érzés borzalmas.

Valami történni fog...valami rossz dolog....

Lehet apukám betegsége is közre játszik(rákos)?

2021. dec. 23. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan közrejátszik.
2021. dec. 23. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg amugyis egy stresszes időszak, apukád betegsége miatt főleg, de alapbol a virus miatti korlátozások miatt is. Plusz a hormonok játéka teljesen meg tudja borítani az embert. Sajnos sok terhes nő egyébként is irracionalisan aggódik, retteg a betegségektol, vetelestol stb. Valószínűleg ez van nálad is, mert ijesztő egy ilyen helyzet, ahol annyi minden történhet, amire semmi befolyásod. Próbálj abbol erot meríteni, hogy a 17.het után már elenyeszo az esélye, hogy valami komolyabb gond lesz, ahhoz képest amennyi az esélye annak, hogy rendben lesznek a dolgok.
2021. dec. 23. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megèrtelek. Èn az elsö babámat várom, de gyakran érzek én is így. Pedig konkrét okom nincs rá. Már a 34. hétbe vagyok, de még mindig néha néha rámtör ez az érzés.

Sajnálom, hogy nrm tudtam segíteni, de lehet könnyebb, hogy tudod nem vagy egyedül. Biztos a hormonjaink játszanak velünk.

Boldog babavárást :)

2021. dec. 23. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy vagyok. 19 hetes terhes vagyok és nekem is a 3. terhességem. Bár mi nem terveztük, de örülünk neki. Viszont elejétől fogva random jönnek ilyen rémálmok, hogy megszületik 20 hétre meg hasonlók. Az előző terhességeimnél nem volt ilyen. Remélem nem jelent rosszat.
2021. dec. 23. 23:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálad közre játszhat édesapád betegsége, mielőbbi gyógyulást

édesapádnak.

2021. dec. 24. 09:29
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

2021. dec. 24. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül, én is ugyanígy érzek sokszor, és borzasztó. 1 héttel járok csak előtted a várandósságban, 2 hete hunyt el az anyósom, és főleg azóta van ez nálam. Nyilván ez is közrejátszik, meg nálam első baba, szóval még félemetesebb minden.
2021. dec. 24. 10:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs konkrét gondolatom, egyszerűen csak sokszor arra ébredek hajnalban, hogy nyugtalan vagyok, mintha stresszelnék valamin nagyon. Képtelen vagyok megnyugodni. Aztán másnapra mintha ezt elvágnák.
2021. dec. 24. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!