24 hetes terhes vagyok, az orvosom valami feher foltot latott a pici sziveben, az aorta mellett. Kardiologus is megnezte, ot nem nyugtalanitotta, de a nogyogyasz nincs megnyugodva. Mit jelenthet ez, mi lehet?
Szia!
Ha a kardiológus nem mondott semmit,akkor rendben van.A nőgyógyászok szeretnek kicsit aggodalmaskodni,máramelyik lelkiismeretes.Nekem a fiam zacsijában láttak foltot,a nődokim szerint ciszta,de felszivódott.Vissza kellett vinni kontrolra,ahol ellenőrizték és mindent rendben találtak!Jó egészséget nektek!
sztem a kardiológus "kicsit" jobban ért ahhoz h van e baj vagy nincs..én neki hinnék..
én kisfiamnál is egy ügybuzgó nőgyógyász nagyobb gyomrot meg tágult agykamrákat meg ilyesmiket talált (mert 2 hetente voltam UH-n mi a fenéért azóta se értem...) és persze a genetikai központba mikor elmentünk (és végig sírtam féltem2-3 hetet) kiderült h semmi baja és megszületett és makkegészséges.
Az oké hogy a nőgyógyod nem volt biztos benne mi az a pötty. Elküldött szakemberhez, aki megnézte és oké. Innentől neki megnyugtatnia kéne téged sztem és nem fenntartani a saját (esetleg téves) véleményét!!
Jó egészséget nektek, bizti nincs semmi baj!!!
Megtetted amit kellett, megnézetted kardiológussal. Ne hagyd hogy tönkre vágják a várandósságod legszebb részét.)
És írj ha megvan a baba:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!