Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes terhes vagyok, az...

24 hetes terhes vagyok, az orvosom valami feher foltot latott a pici sziveben, az aorta mellett. Kardiologus is megnezte, ot nem nyugtalanitotta, de a nogyogyasz nincs megnyugodva. Mit jelenthet ez, mi lehet?

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha a kardiológus nem mondott semmit,akkor rendben van.A nőgyógyászok szeretnek kicsit aggodalmaskodni,máramelyik lelkiismeretes.Nekem a fiam zacsijában láttak foltot,a nődokim szerint ciszta,de felszivódott.Vissza kellett vinni kontrolra,ahol ellenőrizték és mindent rendben találtak!Jó egészséget nektek!

2009. máj. 18. 10:59
 2/4 anonim ***** válasza:

sztem a kardiológus "kicsit" jobban ért ahhoz h van e baj vagy nincs..én neki hinnék..

én kisfiamnál is egy ügybuzgó nőgyógyász nagyobb gyomrot meg tágult agykamrákat meg ilyesmiket talált (mert 2 hetente voltam UH-n mi a fenéért azóta se értem...) és persze a genetikai központba mikor elmentünk (és végig sírtam féltem2-3 hetet) kiderült h semmi baja és megszületett és makkegészséges.

Az oké hogy a nőgyógyod nem volt biztos benne mi az a pötty. Elküldött szakemberhez, aki megnézte és oké. Innentől neki megnyugtatnia kéne téged sztem és nem fenntartani a saját (esetleg téves) véleményét!!

Jó egészséget nektek, bizti nincs semmi baj!!!

Megtetted amit kellett, megnézetted kardiológussal. Ne hagyd hogy tönkre vágják a várandósságod legszebb részét.)

És írj ha megvan a baba:))

2009. máj. 18. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, ez mar ket eve volt. Nagyon erdekelne mi volt vegul a folt? Kiderult?
2011. máj. 6. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez mar 2 eve volt, a kislanyunk, Viola egeszsegesen szuletett :) de azert koszonom a valaszokat utolag is!
2011. nov. 22. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!