13 éves vagyok. Elkezdtem írni egy portfóliót mindenféle szív betegségről. Orvos szeretnek lenni ha nagy leszek. Orvosira is szeretnék menni. Kardiológus szeretnék lenni. Szerintetek hülyeség? Vagy hasznos lehet?
omg hogy neveltek téged a szüleid. gondolom nem magadtól írsz portfóliót 13 évesen.az ok hogy egy gyereket érdekel a tudomány mert megakar tudni valamit amit az emberiség még nem tud.
de te egy egyszerű szívdoki leszel arról már mindent tudnak az emberek az nem kutatás lesz azt csak megtanulod és kész nincs benne semmi érdekes, annyira meg plána nem hogy 13 évesen eltökéld megcsinálod a majdnem lehetetlent.
kíváncsi lennék :S engem pl a vallás érdekelt mármint hogy jött létre a föld az első ember démonok angyalok. tudomány és vallás egyben olyan dolog amit senki sem tud. ennél érdekesebb nincs. de hogy kardiologus... tudod hogy emiatt neked 2 emelt érettségi kell legalább 95% fölött? és nem árt a nyelvvizsga sem? és a fizetésed is kb annyi lesz mint béla bácsi nyugdíja?
OFF:
*utolsó
Hogy lehetsz ekkora paraszt?!
Neked miért baj,hogy 13èvrsen tudja mi akar lenni,legalàbb nem.az a gyerek aki minden nap màs akar lenni. Úgy àll majd hozzà,hogy általánosban màr tanulni fog nem hanyagolja el. Nem tudom mi a fene bajod van ezzel....
Kérdező: Neked meg sok sikert ès tanulj keményen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!