Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A mai napon voltam 38. heti...

A mai napon voltam 38. heti UH-on, elég nyugtalanító volt, de természetesen értelmes szavakat nem lehetett kihúzni a dokiból, mert óriási csúszás volt. RI: 0,75 (art. Umb) RI: 0,85 (art. Cer. Media)?

Figyelt kérdés
Tudomásom szerint ez egy áramlási érték, de egyszerűen nem találok semmit, hogy ez most jó, vagy rossz. Elég rossz állapotban van a méhlepényem, II-III. stádium, közepes fokú kalcifikáció. A többi érték alapján 36 hét 3 naposra tették a kiskrapekot.
2008. szept. 19. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Pontosat én sem tudok neked mondani, de az biztos, hogy ha gond lenne, szólt volna a doki. Tudod milyenek, sosem mondanak semmit:) Nekem már a 32. hét után III. fokban érett volt a lepényem, és túlhordtam 8 nappal a lányom, aki ma már 13 hetes egészséges nagylány:-)

Szóval nyugi, rossz eredménnyel el sem engedtek volna!!!

2008. szept. 19. 14:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Annyira utálok UH-ra járni, mert folyton elbizonytalanítanak, a monitort meg meg sem próbálják felém fordítani, ma pl semmit sem láttam. És hogy mindig két héttel kevesebbek vagyunk? Főleg az FL érték rendkívül alacsonynak tűnik számomra (38. hét 69,85). Nem baj, így vagy úgy már lassan találkozunk, és biztos tökéletes lesz!
2008. szept. 19. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a védőnőmet szoktam megkérdezni utólag az értékekről pl., hogy jók-e, mert az én dokim sem mindig közlékeny, néha csak grimaszol UH alatt, máskor meg folyamatosan kommentálja amit lát. Ha megbízol a védőnődben elvileg ő minden leletről meg tudja mondani mit takar és jó-e. Nekem a méretei alapján tűnik fiatalabbnak a koránál, 1-2 héttel. Először én is megijedtem, de eszembe jutott hogy a mi babánk legalább egy héttel később fogant mint ahogy a dokik számolták, ugyanis addig nem történt semmi :)
2008. szept. 19. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!