Más rendesen kapt levegőt a nagy has miatt? Nem szenvedtek ettől az óriási pocaktól?
Hát nem igazán. Már nem vagyok terhes, de elevenen él bennem, mikor a legnagyobb melegben főztem, foglalkoztam a lányommal a házban az ikrekkel a hasamban, és alig kaptam néha levegőt. Hát még mikor sétálni mentünk a végén. :-)
36 hétre születtek aug közepén, de nem is tudom mi lett volna ha végig kell vinnem.
Kitartás, már nem sok van! És élvezd ki, hiányozni fog! :-)
Köszi, én is ezt éreztem, büszke voltam, hogy ketten vannak odabenn. És hogy utáltam ehhez képest az utolsó hónapot. Egy hónappal előbb 2 és 2,5 kg-mal születtek, szóval nem voltak kicsik. (Durva, mert a lányom 38 hétre 2800 grammal született). 8 hósak a fiúk, na most néha visszasírom a pocakot. :-) 7 és 8 kg-os örökmozgók, (2,5 éves a lányom, ő meg 10,5 kg. Jó, mi? Már nagyobbak mint ő volt 1 évesen.)
Kimondottan mozgáskorlátozottnak éreztem magam az utolsó hetekben szülés előtt, most meg a 3 gyerektől nehéz "megmozdulni".
35. héten vagyok, szenvedek!
Este vacsi után nagyon égett a gyomrom, alig kapok levegőt, mozdulni nem tudok.
Egész éjjel azt álmodtam, hogy nagy a hasam, hogy rá tudom tenni az államat .-)
Mi lesz még itt...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!