Kismamák terhességi diabétesszel! Karácsonykor is tartjátok a diétát?
Nem értem a kérdést. A magzatnak a hasadban karácsonykor is árt a magas cukorszint. Miért tennél kivételt?
Amúgy pedig minden ételnek el lehet készíteni a diétába illő verzióját. Az meg amúgy sem árt, ha nem zabálod szét magad 3 napon keresztül.
Én sütöttem tk cukormentes bejglit, cukormentes tiramisut. Ebédre csirkerolád volt, holnap pedig vendégségbe megyünk, ahol anyukám szintén készít diétába illő ételt és süteményt.
Ez már a második GDM-es terhességem, az elsővel is beleesett a Karácsony, különösebb nehézség nélkül át lehet vészelni.
Nem tartom.
2 nap, belefér. Amúgy kb. éppen fényevő nem vagyok már a terhesség miatt... Azért eszem, mert muszáj, de utálom ezeket az egészséges dolgokat. És nem, korábban nem voltam túlsúlyos (50-55 kg között mozgom gimis korom óta).
Imádom a karácsonyt, nem fogom ilyenkor is szenvedtetni magam. Nyilván nem hányásig eszem, de igenis jól esik ilyenkor enni abból, amire amúgy rá sem nézhetnék.
Igen, mert ha aztán ha valami baj lesz akkor évekig nem tudom elengedni hogy emiatt történt-e. Akkor sem, ha amúgy egyértelműen köze sincs hozzá.
3-mas: megsúgom, hogy azon felül, hogy árt a gyereknek, a terhességi diab gyakran nem múlik el varázsütésre. Utána újra ellenőrizni kell és életre szóló diétát lehet nyerni, ha hátramarad IR, IGT. Remélem nem lesz bajod, de elég felelőtlen ezzel csalni.
Tiramisut milyen piskotaval készítetted? Mert itthon nem lehet kapni cm tk babapiskotat :(
1-es vagyok. [link]
Én ezt a babapiskótát szeretném majd kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!