Mennyire károsodhatott a magzat?
Figyelt kérdés
Rendszeresen késik a menstruációm. Valamikor pontosan megjön, valamikor pedig akár 2 hetet is késik. Tudom, hogy miért, az életmódom miatt. Több mint 2 hete nem jött meg, és ma csináltam egy tesztet. Terhes vagyok. A probléma, hogy amióta teherbeestem, minden hétvégén fogyasztottam alkoholt, és nem is keveset. Nyugtatót is szedtem egy pár szemet az egy hónap alatt. Ezek után szerintem biztos, hogy nem lesz egészséges gyerekem. Gondolom el kellene vetetni inkább.2021. dec. 23. 18:35
11/14 anonim válasza:
Nekem az orvosom mondta, hogy ilyenkor még nincs összeköttetés, nyugi! Én végig ittam azt a hónapot, amikor terhes lettem. (Na nem kell rosszra gondolni, szimplán szülinap hátán szülinap volt).
12/14 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Én 9 hetes voltam mikor kiderült, h terhes vagyok. Nekem egyszer megjött, a menzeszem rendesen, majd négy hét múlva is de akkor csak egy napra és minimális barnázás. Addig cigiztem, buliztam, volt, h bevettem fájdalom csillapítót amit nem is lehet terhesen. A dókim megnyugtatott, h nem lesz semmi baja. 41 hétre 4500g makk egészségesen megszületett. 10 éves már😉 Boldog babavárást.
13/14 anonim válasza:
Elvileg 6 hetes korig nem jutnak be ezek a dolgok az embrióba. 6 hetesen én is baromira berúgtam egyszer, mert úgy volt 10 hetes korig, hogy elvetetem, aztán meggondoltam magam és végül egészséges kislányom született.
14/14 anonim válasza:
Igen, itt inkább az a fontosabb kérdés, hogy le tudod-e tenni a piát és a nyugtatót is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!