Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire károsodhatott a magzat?

Mennyire károsodhatott a magzat?

Figyelt kérdés
Rendszeresen késik a menstruációm. Valamikor pontosan megjön, valamikor pedig akár 2 hetet is késik. Tudom, hogy miért, az életmódom miatt. Több mint 2 hete nem jött meg, és ma csináltam egy tesztet. Terhes vagyok. A probléma, hogy amióta teherbeestem, minden hétvégén fogyasztottam alkoholt, és nem is keveset. Nyugtatót is szedtem egy pár szemet az egy hónap alatt. Ezek után szerintem biztos, hogy nem lesz egészséges gyerekem. Gondolom el kellene vetetni inkább.
2021. dec. 23. 18:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Az első hetekben egy dolog árthat csak: a radioaktív sugárzás, röntgen sugárzás. Nyugi, nem lesz baj.
2021. dec. 23. 18:43
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem orvostol kerj velemenyt. Lehet nem befolyasolt semmit.
2021. dec. 23. 18:43
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg nagy eséllyel egészséges, nem annyira durva, amit leírtál. Én is szedtem nyugtatót az első 3 hónapban, rivotrilt, nem lett baja ettől a babának. Sőt, tovább is szedhettem volna, csak én nem akartam.
2021. dec. 23. 18:44
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Én is szedtem nyugtatót, amíg nem tudtam, hogy babát várok.

Sőt, alkoholt is fogyasztottam és dohányoztam is!

Hálistennek minden rendben van a babával, egészséges :)

2021. dec. 23. 18:45
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Ne aggódj, most még nincs összeköttetés a babával, nincs rá hatással az alkohol
2021. dec. 23. 18:48
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
99,999%, hogy semmi baja nem lett, nyugi. Konzultálj orvossal
2021. dec. 23. 20:44
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Igen ahogy írták, valószínűleg semmi baja nem lesz mert még nincs "összeköttetés" közted és a magzat között. A lényeg h innentől ne....
2021. dec. 23. 20:51
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
Egyes. En a fogantatas alatt pont egy muteten segedkeztem, ahol igaz alacsony dozisu, de rontgen sugarral dolgoztunk. Olom kopeny rajtunk, de megis azert jo orat mutottunk..Ezutan meg 10 oras repuloutra mentunk a ferjemmel. Szerencsere makk egeszseges a gyermekem :)
2021. dec. 23. 21:14
 9/14 anonim ***** válasza:
92%

Azt ugye tudod, hogy innentől megszűnik az alkohol és a nyugtató? Le tudod tenni egyszerre mind a kettőt? Évekre?

Ezen gondolkodj el!

2021. dec. 23. 21:36
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
Ne aggódj, most még nincs összeköttetés a babával. Nyugodtan tedd le
2021. dec. 23. 21:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!