Merckformin 850mg terhesség alatt?
Sziasztok. Baba tervezésben vagyunk a párommal már egy ideje most letrozolt szedtem 18.án derül ki hogy tett e valamit a gyógyszer.
Viszont merckformint szedek már egy éve, és kérdésem lenne azokhoz akik hasonló helyzetbe voltak/vannak, ha sikerül teherbe esnem es szedem a gyógyszert, történhet bármi baj?
Nagyon félek emiatt, az orvosom úgy 1 éve azt mondta hogy nem javasolja a el kezdeni a “kezelést” mármint a babaprojektet mivel a gyógyszer miatt a magzatnak lehet baja mint pl agy károsodás, ez nagyon bennem maradt.
Progeszteron? Sokan mondják ezt hogy szedek e, de én csak
Merckformint szedek. De 25.én lesz progeszteron vérvétel
Szerintem valamit félreértettél.
Pont, hogy lehet szedni terhesen is.
Aki még nem akar gyereket annak lehet elég a diéta és sport, de aki akar és ir-s annak rögtön felírják.
Mi meddőségibe jártunk és azonnal felírták, most terhesen is végig szednem kell.
Sokan voltak akik ir re ezt kaptak.
Sőt szülés után is szednem kell és ha majd eltelik pár hónap akkor tárgyaljuk újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!