Szex terhesség alatt? Szerintetek így lehet? Orvos nem
tiltotta meg
Figyelt kérdés
11. Hétben vagyok, kezdenek elmúlni a rosszulléteim, így egyre jobban kívánom a szexet, párkapcsolatomnak is jót tenne, mert eddig hanyagoltuk a dolgot, viszont félek tőle. Hajlamos vagyok a szex utáni felfázásra, az utóbbi 1 évben rengeteg antibiotikumot szedtem emiatt. Arról nem beszélve, hogy elég erős folyásom van, ami amellett, hogy kellemetlen, elég aggasztó is, kaptam kúpot rá a nőgyógyásztól, de nem igazán lett jobb. Mit tennétek a helyemben? Szeretnék együttlenni a párommal, ennyi idő után már hiányzik, viszont nem szeretném sem a Babám sem pedig az én egészségem kockáztatni.
Szex utáni felfazas? Nem lehet hogy a párod szedett össze valamit és ő fertőz vissza mindig?
Ha félsz ettől, akkor orális, anális szex.
nov. 14. 14:39
2/10 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan legyetek együtt. A szex utáni felfázás nem ritka, honeymoon cystitisnek hívják. Egyszerűen a bőrön természetesen is megtalálható baktériumok odadörzsölődnek a húgycsőnyílàshoz a mozgàstól.
nov. 14. 14:51
3/10 anonim válasza:
Óvszer.
nov. 14. 15:01
4/10 A kérdező kommentje:
Nem, elküldtem kivizsgáltatni, nem találtak nála semmit. Szex után 2 nappal szokott jelentkezni, és sajnos ez addig fajulhat, hogy véreset pisilek, és jöhet az antibiotikum. Az elmúlt egy évemet megkeserítette ez az egész. Rengeteg orvosnál jártam, nem találtak ennek semmi különösebb okát, csak tömtek antibiotikummal.
nov. 14. 15:17
5/10 anonim válasza:
Figyu fura kérdések, de mindketten fürödtök szex előtt? Szex után elmész pisilni és mosakodni? Nekem anno egy egy ilyen hiány miatt alakult ki hasonló tünet, rengetegszer felfázás szerű véres vizelet, fájdalom. Aztán rájöttünk hogy nem kellene fürdés előtt szeretkezni délután meg utána azonnal pisi.
nov. 14. 23:12
6/10 Oldfire válasza:
Párom is kivánta a szexet terhesség alatt. Nem a megszokott Pozicióban kell csinálni.
Nem kell vélni...nem harapnak bele...jót tesz az egónak. Bátran.
nov. 15. 07:51
7/10 anonim válasza:
Szerintem ilyen esetben használjatok óvszert és nem lesz gond. De az nélkül én nem mernék belevágni.
nov. 15. 12:12
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Igen, én amióta szexuális életet élek, mindig fürdök előtte, egyszerűen úgy komfortos. Utána is szoktam mostmár, mert ezt az urológus is javasolta annó.
nov. 15. 12:46
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
nov. 15. 12:46
10/10 anonim válasza:
Szex után mindig pisi és mosakodás... (ajánlották itt az anális szexet... 🤦🏻♀️ terhesség alatt abszolút kerülendő, nem csak húgyuti, de még hüvelyi fertőzést is összeszedhetsz vele, ilyenkor nagyon necces)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!