Szex terhesség alatt? Szerintetek így lehet? Orvos nem tiltotta meg
Figyelt kérdés
11. Hétben vagyok, kezdenek elmúlni a rosszulléteim, így egyre jobban kívánom a szexet, párkapcsolatomnak is jót tenne, mert eddig hanyagoltuk a dolgot, viszont félek tőle. Hajlamos vagyok a szex utáni felfázásra, az utóbbi 1 évben rengeteg antibiotikumot szedtem emiatt. Arról nem beszélve, hogy elég erős folyásom van, ami amellett, hogy kellemetlen, elég aggasztó is, kaptam kúpot rá a nőgyógyásztól, de nem igazán lett jobb. Mit tennétek a helyemben? Szeretnék együttlenni a párommal, ennyi idő után már hiányzik, viszont nem szeretném sem a Babám sem pedig az én egészségem kockáztatni.ma 14:37
1/4 anonim válasza:
Szex utáni felfazas? Nem lehet hogy a párod szedett össze valamit és ő fertőz vissza mindig?
Ha félsz ettől, akkor orális, anális szex.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan legyetek együtt. A szex utáni felfázás nem ritka, honeymoon cystitisnek hívják. Egyszerűen a bőrön természetesen is megtalálható baktériumok odadörzsölődnek a húgycsőnyílàshoz a mozgàstól.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem, elküldtem kivizsgáltatni, nem találtak nála semmit. Szex után 2 nappal szokott jelentkezni, és sajnos ez addig fajulhat, hogy véreset pisilek, és jöhet az antibiotikum. Az elmúlt egy évemet megkeserítette ez az egész. Rengeteg orvosnál jártam, nem találtak ennek semmi különösebb okát, csak tömtek antibiotikummal.
ma 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!