DóriD03 kérdése:
Gyakorlatilag nemrég volt a beágyazodásom naptar szerint, ma csináltam jószesztet halványan látszodott a pozitivnál a csík, szerintetek összejön a baba?❤️🥰
Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 07:44
2/11 anonim válasza:
Mi az hogy jósteszt? LH tesztet szoktak jóstesztnek használni, nekem pl azon szinte mindig van egy halvány 2. csík
3/11 anonim válasza:
Ha az LH teszt reagál a HCG-re és pozitív lesz, akkor azt már egy terhességi teszt simán kimutatja, fölösleges jóstesztnek használni.
4/11 anonim válasza:
🤦♀️
Oh, come on..
Nyuszika majd ha kimarad a menzid jó? Legyél ügyike és várd ki..
5/11 anonim válasza:
Majd úgy a beágyazódás után 12-14 nappal csinálj egy terhességi tesztet és kiderül.
6/11 anonim válasza:
Gyakorlarilag a jóstesztelés csak pénzkidobás. Az lh teszteken mindig van 2. csík. Majd ha a terhességi teszt lesz 2 csíkos 2 héttel peteérés után, akkor örülhetsz. De erre a tesztre ne alapozz.
7/11 anonim válasza:
Nem tudom mi az a jósteszt,de nagy baromságnak hangzik.😅
8/11 anonim válasza:
Omg 🤦♀️
Jósteszt... az meg mi a bánat?!
Majd ha késik a havid, utána tesztelgess. És mondjuk rendes teszttel.
Ha 28 szivecskét irsz a kérdés végére sem leszel terhesebb, csak epp idiótábbnak fogsz tűnni...
9/11 anonim válasza:
A jóstesztnek az a lényege, hogy több napon át csináld, és ha erősödést látsz, az jelenthet valamit (persze az sem 100%). Egyetlen teszt semmit nem jelent, főleg, ha halvány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!