A nőgyógyászati ultrahang először kimutatta a petezsákot, pár nappal később azonban már semmi nem volt látható. Lehet, hogy mêgis babát várok?
Figyelt kérdés
Múlt héten pozitív lett a terhességi tesztem, pár nappal később a nőgyógyászati ultrahangon lehetett is látni a kis petezsákot. Sajnos hétvégén valahogy elkaptam egy húgyúti fertőzést, és mivel már az alhasam is görcsölt emiatt, ma ismét elmentem nőgyógyászhoz. Nőgyógyászati probléma szerencsére nem igazolódott, azonban az ultrahang nem mutatta a petezsákot. :( :( Holnap kell vérvételre mennem, hogy van-e hcg hormon a szervezetemben, de nagyon el vagyok keseredve. :( Van rá esély, hogy mégis ott van valahol a picúrka? Most lennék a 7. hétben hivatalosan.2021. dec. 14. 12:59
11/12 anonim válasza:
1# vagyok
Szívből gratulálok! Sok boldogságot a picivel, igazi csoda baba! :)
12/12 anonim válasza:
2. vagyok. Gratulálok! 😊 jó egészséget nektek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!