Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes vagyok. Mitől lehet...

24 hetes vagyok. Mitől lehet olyan iszonyatos bőrviszketésem? Csak esténként jön rám. De nincs kiszáradva a bőröm. Veletek nincs ilyen problémátok?

Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 12:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia,

sajnos én is ebben szenvedek..

Szörnyü,nem bírom megállni,hogy ne vakarjam.Kenem én is nagyon gyakran,naponta többször.Elöször a hasam alja kezdett el,majd a lábszáram,most épp-ezek mellett- a térdhajlatom is.Szerintem talán a levegö miatt,de föleg,mert feszül-bár a hasam alján abszolut nem feszül..

28 hetes kismama

2008. dec. 13. 12:58
 2/2 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Pár napja én is baromira viszketek,én inkább csalánkiütésre gyanakszom, remélem hamarosan elmúlik. Nincs mit tenni, most, hogy más állapotba vagyunk sokkal érzékenyebbek vagyunk. Ami máskor nem ártott volna az most kiüt.

2008. dec. 13. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!