Sziasztok 29 hetes terhes vagyok.5en lakunk egy hazba es egyikuk koronavirusos lett.Amint pozitiv lett a tesztje osszepakolt es elment amig nem lesz negativ tesztje de most nagyon felek mi van ha megfertozott minket?Volt valaki korona virusos terhesseg alatt?Ha igen mi tortent?
Figyi, az hogy te viseled abból nem lehet következtetni abból, ahogy mi viseltük. Itt a spektrum az utólag tudod meg a tesztből, hogy az voltál, a 2 hét durva náthán át, az úgy kapták ki belőled a gyereket a covid osztályon-ig bármi lehet.
2021. nov. 9. 17:38
2/17 anonim válasza:
29 hetes vagy, simán beoltathattad volna magad a 12. hét után. Miért nem tetted?
2021. nov. 9. 17:50
3/17 A kérdező kommentje:
Be szerettem volna!Terhessegem elott.Terhes lettem igy nem szerettem volna hanem szules utan.
2021. nov. 9. 17:51
4/17 anonim válasza:
"Igy nem szerettem volna".
Miért nem? Mert már bizonyították, hogy az oltás teljesen veszélytelen a terhesekre, ellenben a covid fertőzés rizikója sokkal nagyobb, mint nem terhesekben?
Van, aki megússza egy náthával, nem egy kismama meg belehalt.
2021. nov. 9. 17:53
5/17 anonim válasza:
Az adóosztályos kolléganőnk peches volt, 37 éves, ikerterhes :( Neki még nem volt lehetősége oltásra, neked lett volna...
2021. nov. 9. 17:55
6/17 anonim válasza:
tezteljenek egész házat is.nem kaphatad el.elkaptad ráoltani veszélyes
2021. nov. 9. 17:56
7/17 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy az első trimeszter után tényleg felvehetted volna az oltás(oka)t, valljuk be, hogy (szerencsére) a tragikusan végződő esetek vannak kisebbségben, a többség azért gond nélkül átvészeli a covidot még kismamaként is. Nyilván annak nagyobb a hírértéke, és szajkózzák mindenhonnan, ha valami tragédia történik egy kismamával vagy a babájával, a sok hamar-könnyen gyógyuló vagy épp tünetmentes várandósokról nem igazán szólnak a híradók.
Szerintem ne pánikolj, amíg nincs gond, emeld meg a C és D vitamin adagodat, aztán majd úgyis kiderül.
2021. nov. 9. 18:44
8/17 anonim válasza:
Esély van rá, de nem sok
Oltás parti vagyok, ennek ellenére 2 ismerősömnek volt oltás utáni közepidős vetélése ,szövettani igazolta, hogy az oltás miatt ..ui.: nem pánik keltés, utána lehet olvasni az okoskáknak
2021. nov. 9. 18:52
9/17 anonim válasza:
“Szovettan igazolta”. Azt ugyan megis hogy? Szivesen megnezek egy ilyen szovettant.
2021. nov. 9. 19:03
10/17 anonim válasza:
8-as: ilyen vádakat forrásmegjelöléssel illik közölni. Egyébként nem több, amit írsz, mint egy nőklapja café-s helykitöltő pletyka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!