Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korona virusos terhesen???

Korona virusos terhesen???

Figyelt kérdés
Sziasztok 29 hetes terhes vagyok.5en lakunk egy hazba es egyikuk koronavirusos lett.Amint pozitiv lett a tesztje osszepakolt es elment amig nem lesz negativ tesztje de most nagyon felek mi van ha megfertozott minket?Volt valaki korona virusos terhesseg alatt?Ha igen mi tortent?

2021. nov. 9. 17:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Engem is érdekelne a forrás. Mondjuk a szövettan eredménye, aminek nem tudom mi köze egy oltáshoz.
2021. nov. 9. 20:00
 12/17 anonim ***** válasza:
62%

11: Nyilvan semmi.

Azt lehetne bizonyitani, ha a koronavirus okozta pl, ha kimutatjak a lepenyben/magzatvizben/magzatban a virust.

De mivel az oltas nem tartalmaz elo virust, nyilvan -meg ha elviekben akar az is okozta a vetelest- semmi nyoma nem lenne a szovettanban, vagy legalabbis olyan nem, ami bizonyito ereju lenne.

Statisztikai adatokkal azt lehet megnezni, hogy tobb-e a veteles az oltottak kozott, mint az oltatlanok kozott. Ha igen, es a kulonbseg statisztikailag szignifikans, akkor lehet azt mondani, hogy az oltas noveli a veteles kockazatat.

De egyes szemelyekre lebontva meg akkor sem lehetne megmondani, hogy az oltas okozta vagy sem annal az adott embernel.

Egyebkent statisztikailag vizsgaltak,nem nagyobb a vetelesi kockazat az oltottak kozott.

2021. nov. 9. 20:06
 13/17 anonim ***** válasza:
96%
Barátnőm az volt. Neki egy kis nátha volt semmi több.
2021. nov. 9. 20:48
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

8 hetesen kaptam el, gyógyszert nem kaphattam, úgy bántak velem, mint valami leprással, barnáztam, és csak protekcióval kaptam ellátást...

Szerencsére viszonylag enyhén (gyengeség, köhögés, enyhe láz, íz és szagvesztés, fejfájás, szemfájdalom) megúsztam, 12 nap után negatív volt a tesztem, utána még 2 hétig voltam gyenge.

Amint lehetett, beoltattam magam, mert a városban akkor halt meg két kismama, a babákat császárral kivették, de koraszülöttek lettek.

Még 2 hetem van szülésig, a babával minden rendben.

2021. nov. 9. 20:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
En is 29 hetesen kaptam el még tavasszal. Nálam volt láz, köhögés,nátha, íz és szaglásvesztés. Kb. 10 napig tartott az egész. Gyógyszert nem kaptam, csak vitamit szedtem, meg egy szem panadolt a lázamra. Azóta a kislányom 3 hónapos, semmi baja. Én egész jól megúsztam, de hallottam rosszabb esetről is.
2021. nov. 9. 21:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
9 hetesen kaptam el, oltva voltam akkor már hónapok óta. Egy enyhe nátha volt, amit 4 nap alatt kifeküdtem. :) Ha a cégnél nem végeznének automatikusan tesztet ilyenkor, akkor nem is gondoltam volna arra, hogy ez korona.
2021. nov. 10. 08:29
 17/17 anonim ***** válasza:
29 hetes vagyok.Mi most kaptuk el először de már jövünk ki belőle. 1 nap erős gyengeség kis köhögés 1x volt hőemelkedésem más nem volt a többi napban. Nem vagyunk oltva. Hagyma tea sok C és D vitamin és pihenés:)
2021. nov. 11. 08:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!