Akinek étvágytalansága volt és húsundora milyen nemű lett a babája?
Légy türelmes, minden bizonnyal ki fog derülni!
De hogy a kérdésre is válaszoljak, ezekkel a tünetekkel fiút vártam.
Semmiféle jóslás nem jött be. Hatalmas hasam volt, már a 6. hónaptól lefelé állt, mindenki próbálta a jövőbelátást gyakorolni, és korai szülést vizionálni. Hát nem jött be, 41. héten indították.
Azért lettem lepontozva mert nem tudtam megenni a húst a terhesség alatt amikor lányt vártam? Komolyan?
A fiammal szerettem a húst, de én ebből nem vontam le a következtetést. Tudjátok honnan emlékszem erre egyáltalán? Onnan hogy a fiammal cukros voltam és nem ehettem meg a köteteket és örültem hogy a húst legalább meg tudom enni. A lányommal még nem voltam cukros és örültem, hogy ehetek krumplit meg péksüteményeket. Tök gáz, hogy adok egy egy szavas választ és akkor jön csomó idióta aki azt hiszi valamiféle sámán vagyok aki hisz ezekben. PUSZTAN A TAPASZTALATOMAT IRTAM LE.
Szodabikarbona teszt lanyt mutatott az is lett.
A kinai fogantatas naptar szerint fiu kellett volna hogy legyen.
Lanyos hasam volt es alig voltam szoros terhesen.
Kivantam a hust de az edeset szinte nem.
Első gyerek fiú: nem volt hús undorom és nem voltam étvágytalan
Második is fiú: hús undorom volt és étvágytalan voltam.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!