Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek étvágytalansága volt...

Akinek étvágytalansága volt és húsundora milyen nemű lett a babája?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam ezek a tünetek nagyrészt lányra utalnak. Első trimeszterbe vagyok, egy hete jött ez, hogy már a húsnak a gondolatátol is hányingerem lesz de épp a húslevesből megtudok enni pár falat húst. Az étvágytalanság is új nekem
2021. okt. 25. 10:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
Lany
2021. okt. 25. 10:58
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
HCG szint és baba neme van valoság alapján.hus undor lehet nembe ez is az is
2021. okt. 25. 11:37
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
12-es, te legalább érted amúgy, amiket írsz, vagy csak random összedobálsz az előző válaszokból szavakat?!
2021. okt. 25. 11:41
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Fiút várok, de ennek semmi köze ahhoz, ki mitől undorodik az első trimeszterben, értsétek már meg. Ez ugyanolyan ostoba nèpi babona, hogy a gyomorégés nagy hajú babàt hoz.
2021. okt. 25. 12:00
 15/19 anonim ***** válasza:
72%

Légy türelmes, minden bizonnyal ki fog derülni!

De hogy a kérdésre is válaszoljak, ezekkel a tünetekkel fiút vártam.

Semmiféle jóslás nem jött be. Hatalmas hasam volt, már a 6. hónaptól lefelé állt, mindenki próbálta a jövőbelátást gyakorolni, és korai szülést vizionálni. Hát nem jött be, 41. héten indították.

2021. okt. 25. 12:02
 16/19 anonim ***** válasza:
64%

Azért lettem lepontozva mert nem tudtam megenni a húst a terhesség alatt amikor lányt vártam? Komolyan?

A fiammal szerettem a húst, de én ebből nem vontam le a következtetést. Tudjátok honnan emlékszem erre egyáltalán? Onnan hogy a fiammal cukros voltam és nem ehettem meg a köteteket és örültem hogy a húst legalább meg tudom enni. A lányommal még nem voltam cukros és örültem, hogy ehetek krumplit meg péksüteményeket. Tök gáz, hogy adok egy egy szavas választ és akkor jön csomó idióta aki azt hiszi valamiféle sámán vagyok aki hisz ezekben. PUSZTAN A TAPASZTALATOMAT IRTAM LE.

2021. okt. 25. 12:02
 17/19 anonim ***** válasza:
52%

Szodabikarbona teszt lanyt mutatott az is lett.

A kinai fogantatas naptar szerint fiu kellett volna hogy legyen.

Lanyos hasam volt es alig voltam szoros terhesen.

Kivantam a hust de az edeset szinte nem.

2021. okt. 25. 13:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Vashianyra utal az etvagytalansag. En csak nem kivantam a hust, de pont, hogy fontos enni, a vasat azzal tudod feltornazni. Es pont ezert nem kivanod. De neha ra kell venni magadat, en is ettem, muszajbol, de en nem voltam rosszul semmitol, csak nem kivantam. A zoldsegekben nincs eleg vas.
2021. okt. 25. 14:15
 19/19 anonim ***** válasza:

Első gyerek fiú: nem volt hús undorom és nem voltam étvágytalan

Második is fiú: hús undorom volt és étvágytalan voltam.

:D

2021. okt. 25. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!