Lány vagy fiú gyereket szeretnél? És te milyen nemü vagy?
Egyes, nem sikerült felfogni a kérdést?
Normális embernek nyilván az az elsősleges, hogy egészséges legyen, de ettől még vágyhat kisfiúra vagy kislányra jobban, és ez volt a kérdés.
hármas:Gratulálok az ötödik, picihez.
Télelg krédező az embernek mindegy neme,csak terheség problémam entes legyen,baba egészséges legyen szülésig
Anyuka vagyok, és LEGALÁBB 1 lányt szerettem volna. Ugyanis elképzeltem, hogy lesz 3 fiam, és együtt járnak majd apjukkal focimeccsre meg mittoménhova, és én már csak arra leszek jó, hogy otthon várjam őket a meleg ebéddel.
Lett 2 lányom, és végül 1 fiam, a lányokat apjuk viszi lovagolni meg korcsolyázni, sokszor van, hogy csak várom őket a meleg ebéddel, a fiam viszont az egyetlen, aki imádja a zenét, így kis túlzással a fél nyarat a Budapest parkban töltöttük kettesben. :)
Lányt szeretnék, de csak fiúnévből van olyan, amit igazán szívesen adnék a gyerekemnek, ezért inkább nem szeretnék gyereket.
N
Közhely, de mindegy, csak egészséges legyen. :)
Egyébként meg nagyon azt érzem, hogy kislány lesz, valahogy ez van a fantáziámban is. Meg leszek lepődve, ha mégis kisfiú, de elkeseredve semmi esetre sem fogok! :)
8-as jól értem azért nem szeretnél gyereket mert nem tudnál nevet adni neki ha kislány lenne?
Ne haragudj de hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!