Az első trimeszterben irdatlan hànyinger és alig megy le valami a torkomon, neked volt ilyen? Milyen nemű gyermeked született?
Hányni nem tudok, de random ràmjön a hànyinger. De nagyon erős hányinger, alig tudok valamit megenni, nem kívànok semmit. Ha valamire azt gondolom hogy szívesen megenném, mire elkészül vagy meghozzàk, 2 falatot tudok enni belőle. A kajaszagtól ki tudnék szaladni a világból, főleg a húsos ételekétől ezért a főzès is kihívás. Szerintetek ezek alapján a tünetek alapján kisfiam lesz vagy kislányom? Főleg olyan anyukák válaszai/tapasztlatai érdekelnek akiknél ugyanezek a tünetek jelentkeztek.
7hkm
Nem tudom hogy függ össze a babám lába közti nemiszervvel a tünetek. Ez csak népi hülyeség abból az időből, amikor még nem volt uh.
Most már mindennap jön valami hülye ezzel a kérdéssel, aki még elhiszi ezeket, agyam eldobom...
Az első terhességemnél semmi tünetem nem volt. Ő lány lett.
Jelenleg 10 hetes vagyok 6-tól a 8.-hétig brutál hánytam,minden kijött még a víz is. Aztán elmúlt,most már csak 1-2szer hányok naponta :)
Egyébként én is alig van amit ennék.. viszont a barack meg a dinnye minden mennyiségben! Pedig nem voltam sose gyümölcsös. :)
Kitartás kedves Kérdező! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!