Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Irdatlan szomorúság terhesen?

Irdatlan szomorúság terhesen?

Figyelt kérdés
Nagyon vártuk a babánkat a férjemmel, boldogok vagyunk hogy végre a pocakomban van. 9hetes terhes vagyok és az utóbbi egy hétben az émelygés és a hányinger mellett végtelen szomorúságot érzek, sokat sírok és van hogy még a férjem is idegesít. Persze van amikir ez jókedvből, nevetésből csap át. Másnak is volt ilyen? Mennyire normális ez? Mitől lehet és vajon meddig tart?
2018. nov. 23. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak a hormonok :) Fincsi, lesznek még meglepik ;)
2018. nov. 23. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Normális, nyugi. Hormonvihar tombol benned :) sajnos ez néha kellemetlen is tud lenni, de valószínűleg pár hét múlva csillapodik!
2018. nov. 23. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Az elején akkor is sírva fakadtam,ha a férjem elment dolgozni! A reklámokon sírtam,sok filmet végig sem tudtam nézni a sírástól. De rossz volt... De mindig mondtam a férjemnek,hogy ne foglalkozzon vele,csak a hormonok :)). És így meg is nyugodtam.

Tudatosítsd magadban,hogy ezt most a hormonok csinálják veled,nem te vagy szomorú! Úgy sokkal könnyebb elviselni,mintha "hisztis nőszemélyjé változnál. Ez NEM TE VAGY. Csak a hormonok. Nem mindegy!

2018. nov. 23. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem eleg nehéz a terhességem , igy en kifejezetten rosszul élem meg , sokat depizek sírok , de tudom ennek a java csak a hormonok miatt van !

El fog múlni ne aggódj :)

2018. nov. 23. 22:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, nagyon köszönöm!!
2018. nov. 24. 07:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is vannak ilyen "problémáim". Hol vidám vagyok, hol a világ legszomorubb embere. Sokszor ok nélkül csak ugy sirok, még egy meghato reklám miatt is. De hátha hamar elmulik, kitartást neked is 😊
2018. nov. 24. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!