Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszelyeztetett terhesek ti...

Veszelyeztetett terhesek ti feltudjatok dolgozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

20hetes vagyok es terhessegem elejetol kezdve veszelyeztetett vagyok,igy sajnos nincs munkam,volt tartalek penzem,de nekem is kikell fizetni mindent es a gyereknek is bekell vasarolni,felre rakni a dolgokra,plussz vitaminok stb....

Most csak a parom dolgozik,nem keveset,de olyan szarulerzem magam hogy nem tudok segiteni nekies mindent egyedul kell csinalnia es eltartani,soha nem kellett eltartani engem mindig is onallo voltam,16eves koromtol dolgoztam folyamatosan.

A lenyeg hogy most tehetettlennek erzem magam,egy szerencsetlennek hogy nem tudok penzt keresni es beszallni a kiadasokba. :(

Nem tudom feldolgozni egyszeruen,mit csinaljak??

2016. jún. 28. 00:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Gondolj arra hogy a legfontosabb feladatod most hogy egy egészséges babát hozz a vilàgra!
2016. jún. 28. 00:35
 2/14 anonim ***** válasza:

Te jó ég ezen ne stresszelj!!! A babának ártasz vele, ha ezen szorongsz!!

Fogd fel úgy, hogy most ez a munkád. A párod dolgozik munkahelyen, amiért pénzt kap, viszont te vagy az, aki egy életért felelős most.

Csak pozitív gondolatok megengedettek (úgy van összerakva az ember, hogy ha szép gondolatokat gondol a babáról, akkor a teste endorfint termel és a baba boldogsághormonban fog úszkálni).

Ha ennyire zavar, a maradék időt inkább arra fordítsd, hogy azt próbálod kitalálni, mivel hálálhatod meg a párod gondoskodását. Inkább, minthogy stresszelj.

Nem szabad ezt úgy megélned, hogy nem tudsz pénzt keresni és jaj nem tudsz beszállni a kiadásokba. Hidd el, ez senkit nem érdekel. Legkevésbé a párodat nem. Az viszont már érdekelni fogja, hogy tovább veszélyezteted a kicsit a rágörcsölés miatt.

El kell fogadnod a helyzetet és belátnod, hogy ez nem jó hozzáállás és nem egészséges a te állapotodban. Minél hamarabb lehetőleg.

Gratulálok a picihez, és sok boldogságot:)

2016. jún. 28. 01:59
 3/14 anonim ***** válasza:
52%

Bocs,de miért nincs munkàd?

Én feküdtem 3,5 hónapot otthon, kb 5 percet tudtam vizszintesben lenni. Xar volt,depis lettem nagyon. De beletörődtem,hogy ez van,màst nem tehetek. Ràadàsul a tàppénz is nagyon kevés volt,mert teljesìtménybérben dolgozom és a havi 200helyett kaptam 40et :-( De mindenért kàrpótolt a babànk :-) Jobb lett volna ha nem ìgy alakul,de a lényeg,hogy itt piheg egészségesen :-)

2016. jún. 28. 02:14
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
A veszélyeztetett terhessége miatt nem dolgozhat.
2016. jún. 28. 02:17
 5/14 anonim ***** válasza:
11%

Az hogy fekudni kell butasag

Lehet kertben parkban vizparton ulni pihenni nem kell szobafogsagra fogni magad.

Lehet fozni kezimunkazni ulve vasalni stb stb

Amit nem szabad nehez munka erdei tura porszivozas nagytakaritas.

Fekves pont izomgyengeseghez es trombozishozes szekrekedeshez vezet es nem szabad eloirni a kismamaknak tobbet art mint hasznal.a szekrejedes miatt jobban erolkodsz es ez rossz a mehszajnak

2016. jún. 28. 05:25
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

Akinek fekvést írtak elő, az feküdjön!

Akinek kímélő életmódot, az csinálja amit az előző mondott.

2016. jún. 28. 05:57
 7/14 anonim ***** válasza:
14%

Nem az a baja, hogy pihenni kell, hanem az, hogy nem tud beszállni a pénzügyi terhekbe.

Ha te ezt így gondolod, akkor valaki állandóan szekál emiatt és az van a fejedben, hogy igaza van. Ki az? Anyós? Gyerek apja?

Amikor felcsinált, akkor nem tudta, hogy nem biztos, hogy fogsz tudni végig dolgozni? Tisztába kellett legyen a munkáddal, ami valszeg határozott idejű szerződéses volt- Anyós is zaklat, hogy bezzeg ő szülésig dolgozott? Hányan vannak ellened? Mert hogy ez nem jut eszébe senkinek sem, aki biztos és stabil szociális kapcsolatokban él.

2016. jún. 28. 06:45
 8/14 anonim ***** válasza:
40%

Ez most egy ilyen helyzet, bele kell törődnöd. Ne aggódj!

Azok is átélik ezt, akiknek előtte nem volt munkájuk+tartalék pénzük, nemhogy te aki - ha jól értelmezem - táppénzen vagy.

Akkor okoz ez csak feszültséget a párok között, ha a férj nem keres eleget, így lejjebb kell adni az igényszintet, vagy ha eddig külön kasszán éltek, és a férj nehezen törődik bele a nagyobb kiadásokba.

Nálatok fenn áll valamelyik?

2016. jún. 28. 06:45
 9/14 anonim ***** válasza:
46%

A baba az első !

Viszont miért nincs munkád? Ki nem rúghattak,szóval gondolom akkor alapból sem dolgoztál,ergo ugyanúgy eddig se kerestél pénzt.

2016. jún. 28. 08:23
 10/14 anonim ***** válasza:
TAPPENZT gondolom kapsz.
2016. jún. 28. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!