Veszelyeztetett terhesek ti feltudjatok dolgozni?
Sziasztok.
20hetes vagyok es terhessegem elejetol kezdve veszelyeztetett vagyok,igy sajnos nincs munkam,volt tartalek penzem,de nekem is kikell fizetni mindent es a gyereknek is bekell vasarolni,felre rakni a dolgokra,plussz vitaminok stb....
Most csak a parom dolgozik,nem keveset,de olyan szarulerzem magam hogy nem tudok segiteni nekies mindent egyedul kell csinalnia es eltartani,soha nem kellett eltartani engem mindig is onallo voltam,16eves koromtol dolgoztam folyamatosan.
A lenyeg hogy most tehetettlennek erzem magam,egy szerencsetlennek hogy nem tudok penzt keresni es beszallni a kiadasokba. :(
Nem tudom feldolgozni egyszeruen,mit csinaljak??
Az hogy veszélyeztetett terhes valaki,nem jelenti azt hogy nincs munkàja. Ezért kérdeztem én is,hogy miért nincs.
A,nem is volt-akkor eddig is eltartottàk
B,feketén dolgozott,amikor kiderült a terhesség kirúgtàk
De ebben a kétbesetben miért vàllal vki babàt?
Bár elég csúnyán le lettem pontozva, de gondolom azért, mert egyedül én olvastam el a kérdést normálisan és biztos vagyok abban, hogy más is van a háttérben, azért vannak neki ezek a gyötrő gondolatai. Mutatom az infókat, bár már első osztályban tudni kellene olvasni:
",igy sajnos nincs munkam"
Valószínűleg alkalmi munkás, vagy határozott idejű volt a szerződése.
"soha nem kellett eltartani engem mindig is onallo voltam,16eves koromtol dolgoztam folyamatosan. "
Ez pedig elmond mindent.
Nem stresszelek ra annyira,csak mindig bennem van ez az erzes.
Probalok pozitivan gondolkodni es a baba erdekeit nezem.
Nekem fekudnom kell,mert ezt mondta a dokim is,korhazba is voltam.
De megcsinalok mindent amit tudok itthon.
Paromnak ezekkel nincs gondja evvel,munka utan.
Elotte dolgoztam,de meg terhesseg elott kirugtak,majd 1honappal kesobb teherbe estem,imadjuk mar most a babat,nem is akartuk elvetetni es orulunk neki.
Nem szekall senki mindenki megerti a helyzetemet,a parom foleg mondja hogy pihennem kell es o nagyon vigyaz ram.
Csak nekem esik rosszul,hogy ott a lakas,szamlak es akkor meg en is...nem igy kepzeltem a terhessegemet.
A arom jol keres,nem elunk nagy labon,de ami kell nekunk mindig megtudjuk venni.
Elotte mint mondtam dolgoztam,be voltam jelentve,de mielott terhes lettem volna,kirugtak.
Majd 1honapra ra,teherbeestem.
Volt felretett penzem,ebbol ujjitottuk a lakast.
De akkor meg nem allt fennt a terhesseg.
13:37es..igen te jol olvastad el az egeszet.
Szerzodeses voltam es nem hosszabitottak meg,egyszoval kirugtak.
Direkt kiirtam hogy 16eves koromtol dolgoztam,igaz akkor meg nem normalisan,de akkor is onallo voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!