Akinek étvágytalansága volt és húsundora milyen nemű lett a babája?
Nem lehet elégszer elmondani, hogy ennek semmi köze a magzat lába közti nemiszervhez?
Mennyi buggyant ember lesz édesanya...
Az első trimeszterben tipikus, hogy nem rajongsz a húsért, az utód nemétől függetlenül. Gondolom ez ilyen evolúciós dolog, nehogy a hústól valami baj legyen.
Nekem ugyanez volt lánnyal is, fiúval is. Ahogy elnémezem másoknak is ez a tapasztalata. Egyébként meg nem logikus, hogy az embrió neme alapján legyenek tüneteid, főleg ilyenkor, amikor még egy valamire való összeköttetés sincs a vérkeringéseitek közt. De később is csak a népi babonákra hagyatkozhatsz. Azt is olvastam annak idején, hogy a lány magzatoknál sokszor magasabb a hcg. Ami lehet, hogy igaz is, nálam is így volt. Mintha egyszerre két magzat lett volna bennem :D Ez elméletileg durvább rosszulléteket kellett volna, hogy eredményezzen, de semmi bajom nem volt. Soha. Egyes barátnőim meg rokonaim pedig széthányták az első trimesztert fiú magzattal. Akik ugyanúgy nem kívántak húst enni 😂
Na, nekem amúgy elmúlt mindig az első trimeszter végén, hogy nem kívántam a húst. (Amúgy 7-ből 6 napon húst eszek.)
Lényeg, hogy ne állj még neki rózsaszínre festeni a szobát 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!