Várandósan ti milyen házkörüli munkát,házimunkát,meg házfelujitási,házépitkezési munkát végeztetek,szülésig?
Szinte mindent. Egyedül emelni nem emelek, nem cipekedek és a macskaalom rendezése lett teljes mértékben a férjem feladata. Még csak az első trimeszterben járok, sokat vagyok rosszul, így nem feltétlenül olyan tempóban csinálom a ház körüli dolgokat, ahogy kellene, de ha picit jobb napom van, akkor sokat tüsténkedek.
Szerintem érzi egy nő a határait és hallgatni kell ezekre a belső megérzésekre. Engem nagyon elnyom a rosszullét, de utálom úgy érezni magam, mintha beteg lennék, ezért ha picit jobban vagyok, akkor rögtön jövök-megyek. Jót tesz a lelkemnek.
Kora tavasszal szülök. Terveim szerint 7. hó körül kipakoljuk, kifestjük és berendezzük a babaszobát. Szekrény tologatáshoz kérünk segítséget, a többiben szeretnék aktívan részt venni. Illetve az első tavaszi udvari tevékenységeket is szeretném ha elvégeznénk mire hazaér a baba. Azzal már ne kelljen foglalkozni egy darabig majd. Dehát ember tervez....
Mi mindenbe belekezdtünk.
Januárban vettük meg a házunkat. Szeptemberre voltam kiírva.
Mindent felújítottunk.
Az összes szobát a konyhát a mosókonyhát a fürdőt és a gardróbot is. Az udvaron is volt egy csomó munka. Új terasz, tetőcssere.
A szobákat ketten festettük a férjemmel akkor még 12 hetes terhes voltam kb.
Minden mást szakember csinált így nem volt sok dolgunk csak annyi, hogy amikor bejefejzték a munkát takarítottam utánuk, súroltam, ablakot pucoltam. Ez így ment a terhesség 34.hetében lettünk kész aránylag mindennel.
Kinn az udvaron fákat és füvet ültettünk.
Mivel szakemberek csinálták a ház nagy részét így a férjem dolgozott egész nap. Mindig mondta, hogy hagyjam a fenébe ne takarítsak utánuk majd ő megcsinálja ha hazaér.
De mindig megcsináltam.
Zavart a por és a kosz.
Jót tett a mozgás.
14es vagyok.
Azt elfelejtettem leírni, hogy a vágáshoz/bontáshoz volt rajtam gumikesztyű a szalmonella fertőzés veszélye miatt.
Ennyi óvintézkedés belefért.
3as bődületes baromságokat írsz!
Kérdező, nem kell mindent megcsinalni, tudjuk hol a határ!
Ha úgy érzed nem komfortos, nem bírod akkor ne csináld.
Fél idős terhesen újítottuk a házat. Négykézláb vakartam a maltert a padkóról. Az egész ház szét volt verve. Por, törmelék mindenütt. Lapátoltam is, ha úgy éreztem nem bírom, túl sok, akkor nem csináltam.
A baba alig akart kibújni, túlhordtam, gyönyörű, egészséges kisbaba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!